6 artikel(en)

6 artikel(en)

iPhone 5S Zwart 16gb

iPhone 5S Zwart 16gb

B grade | A grade

179,-  699,-

Je bespaart 74%

iPhone 5S Goud 16GB

iPhone 5S Goud 16GB

B grade | A grade

179,-  699,-

Je bespaart 74%

iPhone 5S Wit 16GB

iPhone 5S Wit 16GB

B grade | A grade

179,-  699,-

Je bespaart 74%


Kwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhones


6 artikel(en)

6 artikel(en)

REFURBISHED IPHONE KOPEN

Wil je een iPhone kopen, maar hier niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe iPhone? Heel begrijpelijk! Veel mensen zien de voordelen van een iPhone, maar willen of kunnen het geld er niet aan uitgeven. Bij Forza Refurbished hebben we dé oplossing: een refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de prijs van een nieuwe iPhone.


Het succes van refurbished blijkt onder meer uit de razend snelle toename van het aantal refurbished aanbieders en de vraag naar refurbished producten. Maar wat betekent ‘refurbished’ nu precies en wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone? Onderstaand vertellen wij je alles over refurbished iPhones.WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE?

Een refurbished iPhone is grondig gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Refurbished betekent in het Nederlands letterlijk ‘gereviseerd’. Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Indien er een defect onderdeel wordt geconstateerd, vervangen wij deze door een nieuw onderdeel. Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones nogmaals door onze robots gecontroleerd.

Voordelen van refurbished iPhones

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Standaard twee jaar garantie bij aankoop;
  • Op méér dan 50 punten gecontroleerd door robots en technici;
  • Altijd een simlock vrije iPhone;
  • Gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter);
  • Voor ieder budget een refurbished toestel;
  • Duurzaam voor het milieu.

Verschillende product condities

Na de technische controle worden onze iPhones toegekend aan een bijbehorende gradatie. Deze gradatie geeft aan in welke conditie het device zich bevindt. Een refurbished iPhone met een B-grade heeft ‘lichte gebruikerssporen’, maar is daardoor wel zichtbaar gebruikt. Een iPhone met een A-grade is ‘zo goed als nieuw’ en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wanneer je helemaal veel geld wilt besparen, kun je dus het beste kiezen voor een iPhone met een B-grade.


Welke iPhones kan ik als refurbished kopen?

In de webshop van Forza Refurbished kun je kiezen uit de onderstaande uitgebreide refurbishment iPhones. Alle telefoons worden geleverd met nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter) én hebben 24 maanden garantie. Met verschillende kleuren, product condities en diverse opslagruimtes hebben wij voor een ieder een refurbished iPhone in huis.


3 AANDACHTSPUNTEN VOOR HET KOPEN VAN EEN REFURBISHED IPHONE

Wanneer je overtuigd bent van de voordelen van een refurbished iPhone, is het belangrijk om van te voren een leverancier te controleren. Door het succes van refurbished iPhones duiken er steeds meer refurbished aanbieders op. Helaas zijn deze niet altijd even betrouwbaar. Let daarom goed op de volgende punten:


1. Is de aanbieder betrouwbaar?

Om dit te bepalen kun je letten op verschillende zaken. Hoelang is de aanbieder al actief? Is hij online zichtbaar op verschillende kanalen? En hoeveel uur per dag is de aanbieder telefonisch bereikbaar Een goede tip is ook om te kijken naar de klantenreviews. Aan het aantal klantenreviews kunt u afleiden hoe succesvol een aanbieder is en hoe (goed) de aanbieder wordt beoordeeld?


2. Hoe zit het met de garantie?

Ga na of de refurbished iPhone garantie heeft (en of deze voor 1 of 2 jaar geldt), maar controleer daarnaast ook wat er precies onder de garantie valt. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.


3. Wat is de levertijd van het device?

Een korte levertijd betekent doorgaans dat de aanbieder genoeg telefoons op voorraad heeft. Dat is een goed teken. Een aanbieder met een korte levertijd is vaak een stuk betrouwbaarder dan een webshop met een levertijd van een week. De kans bestaat dat zo’n webshop onbetrouwbare producten verkoopt in plaats van echte Apple iPhones. Of dat je betaalt voor een iPhone die weken later nog steeds niet is geleverd. Dit wil je natuurlijk voorkomen.