iPad Air 2

iPad Air 2 refurbished

De refurbished iPad Air 2 is een fraai apparaat om te zien en te gebruiken. Hij is dun, heeft een aluminium behuizing die zorgt voor een premium uitstraling, heeft een vlijmscherp beeld én is veelzijdig in gebruik. Of je nu op school, thuis, op het werk of onderweg bent; de iPad Air 2 refurbished voert feilloos de taken uit waar jij om vraagt.

Het perfecte formaat en design voor overal

De iPad Air 2 refurbished uit 2014 is 6.1 mm dun, is 437 gram licht en heeft een beeldschermformaat van 9.7 inch (24.25 cm). De tablet is klein en licht genoeg om hem eenvoudig te kunnen meenemen. Ook is hij groot genoeg om alles duidelijk te kunnen bedienen en zien. Om die reden is de refurbished iPad Air 2 zeer geschikt voor gebruik op school, thuis, op het werk of onderweg. Met de keuze uit Wifi Only en Wifi + 4G bepaal je zelf waar je toegang hebt tot het internet. Om opslagruimte geen gebrek, want met een opslagcapaciteit van 32GB, 64GB en 128GB is er genoeg plek voor al je media en bestanden. Bij Forza kun je de refurbished iPad Air 2 in de volgende kleuren bestellen:

De iPad Air 2 refurbished presteert supersnel

Onder de dunne aluminium behuizing van de refurbished iPad Air 2 zit een Apple A8X chip verwerkt. Deze chip is 40% sneller dan zijn voorganger. Hierdoor kun je supersnel multitasken en school- en werk gerelateerde taken uitvoeren zonder vertoon van haperingen. Ook zwaardere apps en grafisch intensieve games komen goed tot hun recht op de iPad Air 2 refurbished. Met een werkgeheugen van 2GB reageert de tablet lekker snel. Welke app of taak je ook aanklikt, het is snel opgestart en klaar voor gebruik.

Retina-beeldscherm van krasbestendig glas

Alles wat je op de iPad Air 2 refurbished doet is dankzij het Retina-beeldscherm duidelijk te zien. Met 2048 bij 1536 pixels komen tekst en beeld goed tot hun recht. Hoe intensief je het beeldscherm ook gebruikt; de krasbestendige laag zorgt ervoor dat het beeldscherm vrij van krassen blijft.

Op de refurbished iPad Air 2 zijn al je gegevens veilig

Als je de iPad Air 2 refurbished overal mee naartoe neemt en gebruikt, is het wel zo prettig dat al je gegevens veilig zijn. Dit is het geval dankzij Touch ID. Deze scanner, die onder de homeknop zit, registreert je vingerdruk. Zo kan alleen jij de tablet ontgrendelen en kan niemand bij je bestanden en privégegevens.

Refurbished is goedkoop en duurzaam

Koop je de iPad Air 2 refurbished bij Forza, dan kun je eenvoudig tientallen euro’s besparen. Dat komt omdat je bij ons kunt kiezen uit verschillende productcondities. Heb je nog een oude iPhone of iPad liggen die je niet meer gebruikt? Ruil hem dan in bij Forza, zodat het voordeel ten opzichte van Apple’s nieuwprijs kan oplopen tot 60%! Het kopen van een refurbished iPad Air 2 is ook nog eens enorm duurzaam. Een tablet kan veel langer mee dan een gemiddeld persoon hem gebruikt. Door deze professioneel in nieuwstaat terug te brengen en refurbished aan jou te verkopen, leveren we samen een belangrijke bijdrage aan het behoud van ons milieu.

Dit krijg je bij de iPad Air 2 refurbished

Jouw refurbished iPad Air 2 wordt geleverd in een doosje van Forza. Hierin vind je gratis nieuwe laadaccessoires. Op je aankoop zit 2 jaar garantie. Heb je een technisch probleem? Stuur je tablet dan gratis naar ons toe, zodat we het binnen enkele werkdagen kunnen repareren. Bij Forza kun je zo maximaal genieten van de iPad Air 2 refurbished.