iPad Mini

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Refurbished iPad Air 2 kopen


De Apple iPad Air 2 is de opvolger van de iPad Air en een erg populaire tablet. Door de afmetingen en het lichte gewicht neem je de tablet overal makkelijk mee naartoe. Zo is hij ideaal voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Ondanks dat deze iPad niet het nieuwste model is van Apple, hangt er toch nog een aardig prijskaartje aan een nieuw device. Wil je toch graag een tablet, maar niet hoofdprijs betalen? Dan kun je het beste een refurbished iPad Air 2 kopen. Zo bespaar je tot wel 60% op de prijs.


Refurbished iPad Air 2


Bij Forza Refurbished kun je een iPad kopen van de hoogste kwaliteit refurbished. Alle tablets en smartphones worden namelijk op meer dan 50 punten gecontroleerd. Wanneer een device niet in orde is, wordt deze gerepareerd door onze professionele technici en worden defecte onderdelen vervangen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende product condities. Vanzelfsprekend betaal je voor een device met lichte gebruikssporen minder dan voor een tablet die niet van nieuw te onderscheiden is. Maar omdat wij bij Forza Refurbished overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten ontvang je standaard 2 jaar garantie op je refurbished device.


iPad Air 2 Specificaties


De Apple iPad Air 2 is dunner en lichter dan zijn voorganger, de iPad Air. Met een gewicht van slechts 437 gram en een dikte van 6,1 millimeter past hij makkelijk in je tas en neem je hem overal mee naartoe. Met een Apple A8X-chip is hij ook sneller en presteert hij grafisch beter. De tablet heeft een 9,7 inch scherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Ook zit er een goede camera aan zowel de voorzijde (8 megapixel) als de achterzijde (1.2 megapixel). De tablet is voorzien van Touch ID, Apple Pay en wordt geleverd met een oplader en standaard twee jaar garantie.