iPad Air 3

iPad Air 3 refurbished (2019)

De refurbished iPad Air 3 uit 2019 heeft een superieur 10.5 inch beeldscherm en een krachtige processor. Hierdoor heb je heel veel power voor videobewerking, de zwaarste games, je favoriete series óf al deze dingen tegelijkertijd. Dankzij toetsenbord- en Apple Pencil ondersteuning tover je de tablet om tot een volwaardige laptop. De refurbished iPad Air 3 2019 is dan ook een goede keuze als je jouw laptop wilt vervangen voor een tablet, zonder hierbij in te leveren op prestaties.

De iPad Air 3 vult een belangrijk gat in Apple’s line-up

De iPad Air 3 refurbished, ook wel iPad Air 2019 genoemd, is de opvolger van de iPad Air 2 uit 2014. Na vijf jaar is er eindelijk nieuw leven in de Air-serie geblazen, en met succes, want deze tablet heeft veel weg van iPads uit de andere series van Apple. Door zijn geringe gewicht en dunne design is hij nét zo handzaam als een iPad Mini, dankzij de krachtige processor kan hij zich meten met een iPad Pro en de vele functies maken hem nét zo veelzijdig als een iPad 2018. Apple heeft een aantal sterke punten per serie in één tablet gestopt en dat maakt de iPad Air 3 refurbished enorm populair. Je kunt hem bij Forza kopen in de volgende kleuren:

Een krachtige processor in de iPad Air 3 refurbished

De refurbished iPad Air 3 uit 2019 draait op de A12-Bionic Chip. Dit is dezelfde processor die ook in de iPhone XS en iPhone XR terug te vinden is. Deze razendsnelle processor gooit hoge ogen en heeft genoeg kracht voor alles, en alles tegelijkertijd. Of je nu een zware grafische game wilt spelen of de tablet gebruikt om video’s te bewerken; dankzij de krachtige en snelle processor kun je het allemaal doen.

Een goed stel uitgebreide camera’s

De iPad Air 3 (2019) refurbished beschikt over een goed stel camera’s. Waar tablets meestal te wensen over laten op cameragebied, heeft deze iPad zijn zaken meer dan goed op orde. Aan de achterkant vind je een 8-megapixel camera en aan de voorkant zit een 7-megapixel camera. Met zowel de voor- als achterkant maak je schitterende foto’s en video’s in 1080p HD-kwaliteit, die je vervolgens weer probleemloos kunt bewerken. Ook ondersteunt de camera Augmented Reality. Hierdoor worden de digitale en echte wereld één, wat een heleboel nieuwe functies mogelijk maakt voor games en apps. De mogelijkheden zijn dus uitgebreid op de refurbished iPad Air 3 (2019).

De iPad Air 3 heeft een heel helder beeldscherm

De iPad Air 3 refurbished heeft een 26.25 cm Retina-beeldscherm. Dat betekent dat het display scherp is en de helderheid heel hoog is, waardoor je altijd goed beeld hebt. Dankzij de True Tone-technologie passen de kleuren zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Waar je je ook bevindt met de refurbished iPad Air 3, je hebt altijd dezelfde prachtige schermweergave.

De iPad Air 2019 refurbished is een compacte laptop

De iPad Air 3 refurbished kun je gebruiken in combinatie met de Apple Pencil. Deze drukgevoelige stylus pen maakt het mogelijk om te schrijven en tekenen op de tablet. Ook kun je het los verkrijgbare Smart Keyboard aan de tablet koppelen, zodat deze een compacte laptop wordt. Dankzij dit soort functies is de tablet heel gebruiksvriendelijk. Of je nu een ervaren iPad-gebruiker bent of niet; iedereen vindt eenvoudig zijn weg op de iPad Air 3 refurbished.

Accu voor de hele dag

De iPad Air 3 refurbished heeft een krachtige accu. Na één keer laden gaat hij tot wel 12 uur mee. Je kunt dus de hele dag vooruit, zonder tussentijds te hoeven zoeken naar een stopcontact. Dat is wel zo prettig.

De iPad Air 3 refurbished koop je voordelig bij Forza

De refurbished iPad Air 3 (2019) is een absolute topper op iPad-gebied en dat merk je terug in de prijs. Niet bij Forza, want refurbished is de iPad Air 3 (2019) een stuk voordeliger en nét zo goed als nieuw. Dankzij de keuze uit verschillende productcondities kun je eenvoudig tientallen euro’s extra besparen. Je krijgt 2 jaar garantie op je aankoop en gratis nieuwe laadaccessoires. Daarnaast lever je een enorm belangrijke bijdrage aan het milieu door de iPad Air 3 refurbished te kopen. How smart can it be!