iPad Mini

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

iPad Air 3 (2019)

De iPad Air 3 is de derde in de reeks van Apple's iPad Air generatie. Het device is de nieuwste iPad Air en staat ook wel bekend als de iPad Air 2019. De nieuwe iPad Air 2019 wordt nogal eens verward met de iPad 2019. Dit komt vanwege de vrijwel gelijke benaming, op het stukje 'Air' na. Echter gaat het bij beiden om een ander toestel van Apple.


Wanneer komt de iPad Air 3 uit?

De iPad Air 2 werd door Apple uitgebracht op 22 oktober 2014. Vijf jaar later, op 18 maart 2019 verscheen de opvolger van de populaire iPad Air.


Wat is er nieuw aan de iPad Air 3?

Ondanks dat het design vrijwel gelijk is gebleven, heeft Apple de iPad Air 3 (2019) aan de binnenkant wel voorzien van diverse verbeteringen. Zo heeft de tablet een nieuwe krachtigere A12 Bionic processor. Hierdoor kun je razendsnel meerdere applicaties tegelijkertijd uitvoeren, zonder enige vorm van vertraging. Daarnaast heeft Apple de camera’s aan de voor- en achterzijde verbeterd, werkt de iPad Air 2019 met de Apple Pencil (1st generation) en kun je via de Smart Connector een Smart Keyboard aansluiten.


In welke uitvoeringen is de iPad Air 3 te koop?

De iPad Air 3 (2019) is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: Space Grey, Silver en Gold. Qua opslagruimte kun je kiezen uit 64GB of 256GB. De meeste iPad-gebruikers zullen genoeg hebben aan 64GB opslagruimte. Mocht je ook graag films en series lokaal willen bewaren op je tablet, dan is de 256GB variant waarschijnlijk de betere keuze voor jou.


Ondersteunt de iPad Air 3 alleen Wifi-netwerken?

De standaardversie van de iPad Air 3 (2019) ondersteunt alleen Wifi-netwerken. Mocht je ook een internetverbinding willen hebben op locatie zonder Wifi, dan heb je een iPad Air 3 (2019) 4G nodig. Deze laatstgenoemde iPad Air 3 ondersteunt een simkaart met 4G. Eventueel zou je ook via bijvoorbeeld je iPhone een persoonlijke hotspot aan kunnen maken, om de standaard iPad Air 3 te voorzien van een 4G-netwerk.


Wat kost de iPad Air 3?

Nieuw is de iPad Air 3 (2019) te koop vanaf ongeveer € 550. Je kunt ook vele malen voordeliger uit zijn door te kiezen voor een refurbished iPad Air 3. In vergelijking met de originele nieuwprijs ben je met een refurbished iPad Air honderden euro's voordeliger uit. Bovendien lever je ook nog een duurzame bijdrage aan het milieu als je kiest voor refurbished.