SUMMER DEALS

SUMMER DEALS

SUMMER DEALS

Bespaar tot wel 60% op jouw nieuwe iPad en geniet van 2 jaar garantie. THIS IS FORZA.

Bekijk de deals

tot wel €70 in prijs verlaagd

iPad Air

De iPad Air refurbished uit 2013 is de voordeligste iPad uit de Air-serie. De tablet is dunner, lichter en krachtiger dan alle voorgaande iPads. Qua design lijkt deze iPad op de iPad Mini, maar dan met een groter display. Dit maakt de iPad Air refurbished óók geschikt voor studie- en werk gerelateerde taken.

Lees meer

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veelgestelde vragen over Refurbished iPads

Op welke iPad kan ik Apple Pencil gebruiken?

Apple Pencil kun je gebruiken op de iPad 2018, iPad 2019, iPad 2020, iPad Mini 5, iPad Air 3, iPad Air 4 en alle iPad Pro’s. Bekijk in ons Apple Pencil blogartikel wat je met deze speciale stylus pen kunt doen.

Welke opslagcapaciteit kan ik het beste kopen?

Kies standaard voor 64GB opslagruimte als je veel apps wilt gaan downloaden of foto's en video's wilt gaan maken. Ben je dit niet van plan en schoon je het toestel regelmatig op, kies dan voor 16GB of 32GB. Ben je een echte grootgebruiker, dan is 128GB of 256GB beter geschikt. Lees meer over het kiezen van de juiste opslagcapaciteit.

Wat moet ik weten over de batterijconditie?

De batterijen hebben een batterijconditie van minimaal 85%. Dit is genoeg voor ten minste 2 jaar ongestoord gebruik.

Wat betekenen de productcondities?

Elke refurbished iPhone en iPad kun je bij Forza kopen in de productcondities zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Dit gaat enkel om het uiterlijk. Van binnen is elk refurbished device 100% functioneel en evenaart het de kwaliteit van nieuw. Je leest en ziet er alles over op onze productconditie-pagina.

Wat is het Keurmerk Refurbished?

Het Keurmerk Refurbished is een erkend kwaliteitslabel. Koop je een refurbished device met het keurmerk, dan weet je zeker dat je een betrouwbaar product met 2 jaar garantie koopt, bij een professioneel bedrijf waarbij refurbishen de corebusiness is. Lees alles over het keurmerk op onze Keurmerk Refurbished-pagina.

Meer veelgestelde vragen

iPad Air 1 refurbished

De iPad Air 1 refurbished is een tablet uit 2013. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de eerste iPad uit de Air-serie, die bekend staat om zijn goede prestaties en geringe gewicht. De refurbished iPad Air 1 is vooral geschikt voor thuis op de bank. Van online winkelen tot YouTube-filmpjes kijken, spelletjes spelen en social media gebruiken: met de iPad Air 1 refurbished kun je het doen. Speelt geld een grote rol en hoef jij niet het nieuwste van het nieuwste? Dan is deze tablet het overwegen waard.

Goedkoper wordt het niet

De iPad Air 1 refurbished is uitgebracht in 2013 als opvolger van de destijds mateloos populaire iPad 4. De refurbished iPad Air 1 was een succes door gebruik te maken van goede materialen en daarnaast rekening te houden met de prijs. Dat is nog altijd de succesformule van deze iPad. De iPad Air 1 refurbished heeft een dun ontwerp, beschikt over een scherm die veel eigentijdse iPads óók hebben, werkt met een chip die in deze tijd nog altijd mee kan én is uiterst betaalbaar. Het is zelfs met uitstek de goedkoopste refurbished iPad in ons assortiment!

Werkt enkel met iOS

In 2019 lanceerde Apple een nieuw besturingssysteem voor de iPad. Hierdoor kun je meer uit een iPad halen en extra functies gebruiken. De iPad Air 1 refurbished is te oud voor dit besturingssysteem en moet het met iOS 12 doen. Een verouderde softwareversie is niet erg indien je de tablet gebruikt voor YouTube-filmpjes, social media, spelletjes spelen en internetten. Voor ouderen, kinderen en basisgebruikers kan deze tablet dan ook erg goed geschikt zijn. Wil je ook internetbankieren en de laatste functies van apps en het besturingssysteem kunnen gebruiken? Dan is de refurbished iPad Air 1 niet geschikt voor jou en kun je beter voor zijn opvolger gaan: de iPad Air 2. Ook die kun je refurbished kopen bij Forza.

iPad Air 1 refurbished kopen

De iPad Air 1 is niet meer nieuw verkrijgbaar, maar nog wél als refurbished exemplaar. Dankzij 50+ controlepunten, het Keurmerk Refurbished en 2 jaar garantie is dat een betrouwbaar alternatief voor nieuw. Bestel je zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur, dan kun je morgen al met de iPad Air 1 refurbished aan de slag. Je krijgt je refurbished-aankoop thuis geleverd met nieuwe laadaccessoires.