iPad Air

iPad Air refurbished

De iPad Air refurbished is een gebruiksvriendelijke tablet voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Of je nu thuis op de bank iets moet opzoeken, aantekeningen moet maken op school of naar een zakelijke afspraak moet; de refurbished iPad Air is dankzij zijn snelheid en grotere formaat heel geschikt voor deze situaties.

De iPad Air refurbished is een lekker veelzijdige tablet

De refurbished iPad Air uit 2013 is de opvolger van de iPad 4. Het is de eerste tablet uit de Air-serie. De iPad Air refurbished is een echte alleskunner in ons iPad-assortiment en dat is niet voor niets. Zowel privé, zakelijk als voor school is deze tablet uitermate geschikt. Met de keuze uit wifi- en/of 4G ondersteuning bepaal je zelf waar je de tablet gebruikt. Met de keuze uit 16GB of 32GB aan opslagcapaciteit heb je altijd voldoende plek voor al je bestanden en media. De iPad Air refurbished is in de volgende kleuren verkrijgbaar:

De refurbished iPad Air heeft een helder beeldscherm

De iPad Air refurbished heeft een beeldschermformaat van 9.7 inch (24.25 cm) en beschikt als een van de eerste tablets over een Retina-display. Bij Retina staan de pixels zo dicht op elkaar, dat het blote oog ze niet meer kan zien. Het beeldscherm is dus haarscherp. 9.7 inch is groot genoeg om alles wat je doet goed te kunnen zien, en klein genoeg om hem eenvoudig overal te kunnen gebruiken.

Een krachtige processor en batterij

De iPad Air refurbished beschikt over een A7 processor die krachtig genoeg is om multitasking mogelijk te maken. Je kunt dus snel tussen apps en functies schakelen, zonder dat dit voor haperingen zorgt. Ook kun je films kijken en games spelen moeiteloos doen. Dankzij de grote batterij kun je tot wel 10 uur lang gebruikmaken van de iPad Air refurbished. Hij brengt je probleemloos de dag door en dat is wel zo prettig als je onderweg of aan het werk bent.

Koop de iPad Air refurbished met wifi of 4G

Afhankelijk van waar je de iPad Air refurbished wilt gaan gebruiken, kun je deze tablet kopen met enkel wifi-ondersteuning óf wifi- en 4G-ondersteuning. Goede veilige wifi heb je thuis, op het werk en op school. Wil je ook onderweg op de refurbished iPad Air kunnen werken? Dan is het raadzaam de variant met 4G-ondersteuning te kopen. Zo kun je altijd van alle functies gebruikmaken, waar je ook bent.

Dit ontvang je bij de refurbished iPad Air

Bij de iPad Air refurbished ontvang je gratis nieuwe laadaccessoires en een schone iOS-versie. Je kunt dus direct met de tablet aan de slag. Op je aankoop zit ook twee jaar garantie. Mocht je onverhoopt een technisch mankement hebben, dan wordt dit binnen enkele dagen gratis door ons gerepareerd.