iPad Air 2 32GB Silver Wifi Only

€ 269,00 € 1,60 € 270,60
Op voorraad
SKU
SA20WWIPA232
Zichtbaar gebruikt
€ 229
Licht gebruikt
€ 249
Zo goed als nieuw
€ 269

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


Zo goed als nieuw

Devices met een zo goed als nieuw productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht zo goed als nieuw.

Licht gebruikt

Een refurbished device dat licht gebruikt is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

Zichtbaar gebruikt

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

No Touch ID / No Face ID

De functie voor gezichtsherkenning, genaamd No Face ID, of de functie voor de vingerafdrukscanner, genaamd No Touch ID, werkt niet meer op deze iPhone & iPad. Je kunt dit toestel ontgrendelen met een eigen pincode. Hierdoor bieden we dit toestel goedkoper aan. Cosmetisch vallen deze toestellen niet onder onze productgradaties. Ze kunnen er uitzien als een toestel met de gradatie Zo goed als nieuw, Licht gebruikt of Zichtbaar gebruikt, maar zijn technisch altijd 100% in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing

Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

  • Bespaar tot wel 60%
  • Keurmerk Refurbished
  • 2 jaar garantie, óók op de batterij
  • Gratis retourneren
  • Inruilen van iPhones & iPads
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
iPhones: wat betekenen de productgradaties
Gradatie iPhone
Unboxing iPhone
Unboxing iPhone

iPad Air 2 32GB Silver Wifi Only

De iPad Air 2 32GB Silver met Wifi werd op 16 oktober 2014 door Apple gelanceerd. Vergeleken met het vorige model, de iPad Air, is de iPad Air 2 een stuk dunner en lichter geworden. De tablet is ideaal voor thuis en onderweg. Dit heeft de iPad Air 2 Silver onder andere te danken aan zijn gebruiksvriendelijkheid. De A8X-chip maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren, zonder de iPad te vertragen. Daarnaast beschikt de iPad Air 2 over een haarscherp 9.7 inch-scherm en een goede 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1.2 megapixel-camera aan de voorkant.

Voor veel mensen is een nieuwe iPad Air 2 een erg grote uitgave. Kies je voor een refurbished iPad Air 2 32GB Silver Wifi Only, dan scheelt dit veel in de portemonnee en lever je ook nog eens een bijdrage aan een beter milieu.

Meer informatie
EAN 8719481705206
Manufacturer Part Number MNV62HC/A
Kleur Zilver / Silver
Geheugen 32gb
Verbinding Wifi
Conditie Zo goed als nieuw
Processor Apple A8 1.4 GHz + M8 chip
Scherm 9,7 inch (diagonaal)
Afmetingen 240 x 169,5 x 6,1 mm (h x b x d)
iPad Retina Nee
Touch ID Ja
Connectiviteit Wifi
Type oplader Lightning