iPad Air (2019) 64GB Silver Wifi + 4G

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPad Air (2019) 64GB Silver Wifi + 4G

Welke productconditie wil je?

599,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Een kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPad-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

iPad Air (2019) 64GB Silver Wifi + 4G

De iPad Air 3 (2019) 64GB Silver Wifi + 4G combineert kracht en handzaamheid. De benaming ‘Air’ wordt echt eer aangedaan met deze tablet. Zijn lichte gewicht van slechts 500 gram en 6,1 millimeter dikte, zorgen ervoor dat je de iPad Air 3 overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen. Onderweg kun je dankzij de A12 Bionic processor razendsnel prachtige presentatie in elkaar zetten, video’s streamen of aantekeningen maken. Bovendien ondersteunt de iPad Air 3 ook de Apple Pencil (1e generatie). Ondanks het compacte design, doet de iPad Air 3 64GB Silver Wifi + 4G qua specificaties zeker niet onder ten opzichte van andere iPad-modellen.

specificaties

Processor
Apple A12 Bionic
Kleur
Wit / Silver
Geheugen
64gb

Voor wie is de iPad Air 3 64GB Silver Wifi + 4G bedoelt?

De iPad Air 3 (2019) is een ideale tablet voor mensen die vaak onderweg zijn. Je kunt de tablet zelfs eenvoudig in de hand meenemen. In de trein kun je bijvoorbeeld eenvoudig nog even snel die presentatie voor de zaak of school voorbereiden. Bovendien kun je met de Apple Pencil ook (aan)tekeningen maken. De iPad Air 3 64GB Silver is door zijn kracht en handzaamheid een goed alternatief voor een laptop.


Wat is het verschil tussen de iPad Air 2019 en de iPad 2019?

Het voornaamste verschil is dat de iPad Air 2019 meer een zogeheten middenklasse iPad is, terwijl de iPad 2019 meer een budget variant is. Zo heeft de iPad Air 2019 extra en betere specificaties ten opzichte van de normale iPad 2019. Het verschil is ook terug te zien in de prijs van beide tablets. Je kunt het ook zo stellen: de iPad Air 3 is een goed alternatief voor een gemiddelde laptop, de iPad 2019 is dit niet.


De iPad Air 3 (2019) heeft bijvoorbeeld een A12 Bionic processor en de iPad 2019 een A10 Fusion processor. Dit maakt de iPad Air 3 vele malen krachtiger. Bovendien is het beeldscherm van de Air 3 beter. De anti-reflectiecoating zorgt voor een heldere schermweergave in de felle zon. Bovendien zorgt de True Tone technologie dat het beeldscherm zicht automatisch aanpast aan het omgevingslicht. De Air 3 heeft ook een gelamineerd beeldscherm, waardoor het glas dichter tegen het scherm aanzit en hierdoor mooier oogt. Tot slot heeft de iPad Air 3 (2019) een iets groter 10.5-inch beeldscherm en de iPad 2019 een 10.2-inch beeldscherm.


Wat is er nieuw aan de iPad Air 3 64GB Silver?

Naast de inhoudelijk verbeterde specificaties, zoals een betere processor, ondersteunt de iPad Air 3 64GB Silver ook de Apple Pencil (1e generatie) en Augmented Reality applicaties. In het laatste geval kun je bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten AR-technieken. Dankzij de True Tone techniek past het beeldscherm zich automatisch aan naar het licht van jouw omgeving. Binnen of buiten, jij hebt altijd een duidelijk schermweergave op de iPad Air 3. Dit ook vanwege de antireflectielaag (ofwel antireflectiecoating) die in het beeldscherm zit verwerkt. Wel zo fijn voor je ogen.


Wat kun je met de Apple Pencil?

De Apple Pencil is vooral van toegevoegde waarden voor creatieve werkzaamheden. Zo kun je eenvoudig woorden markeren in teksten, maar ook handgeschreven notities maken en dingen tekenen.


Hoelang gaat de batterij van de iPad Air 3 (2019) mee?

Dat ligt er maar net aan wat je precies allemaal doet met de iPad Air 3. Gemiddeld gaat de batterijduur zo’n 10 uur mee zonder tussentijds op te laten.


Wat kost de iPad Air 3 (2019)?

De iPad Air 3 (2019) 64GB Silver is nieuw verkrijgbaar vanaf ongeveer € 550. Bij ons koop je een gereviseerde iPad Air 3 tegen een fors gereduceerde prijs. Jouw voordeel loopt al snel op tot honderden euro’s, waardoor je flink bespaard in de portemonnee. Bovendien is refurbished ook nog eens uitermate goed voor het behoud van ons milieu.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product

Aanbevolen combinaties