iPad Air 3 (2019) 256GB Silver Wifi + 4G

€ 699,00 € 1,60 € 700,60
Op voorraad
SKU
SA20GWIPA3256
Zichtbaar gebruikt
€ 659
Licht gebruikt
€ 679
Zo goed als nieuw
€ 699

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


Zo goed als nieuw

Devices met een zo goed als nieuw productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht zo goed als nieuw.

Licht gebruikt

Een refurbished device dat licht gebruikt is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

Zichtbaar gebruikt

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

No Touch ID / No Face ID

De functie voor gezichtsherkenning, genaamd No Face ID, of de functie voor de vingerafdrukscanner, genaamd No Touch ID, werkt niet meer op deze iPhone & iPad. Je kunt dit toestel ontgrendelen met een eigen pincode. Hierdoor bieden we dit toestel goedkoper aan. Cosmetisch vallen deze toestellen niet onder onze productgradaties. Ze kunnen er uitzien als een toestel met de gradatie Zo goed als nieuw, Licht gebruikt of Zichtbaar gebruikt, maar zijn technisch altijd 100% in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing

Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

  • Bespaar tot wel 60%
  • Keurmerk Refurbished
  • 2 jaar garantie, óók op de batterij
  • Gratis retourneren
  • Inruilen van iPhones & iPads
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
iPhones: wat betekenen de productgradaties
Gradatie iPhone
Unboxing iPhone
Unboxing iPhone

iPad Air 3 256GB Silver Wifi + 4G

De iPad Air 3 is heel geschikt om te kopen als je een laptop grotendeels wilt vervangen door een tablet. De Apple iPad Air 3 Silver uit 2019 is krachtig, dankzij diverse accessoires enorm veelzijdig in gebruik én licht van gewicht. Je kunt hierdoor nét zo uitgebreid werken als op een laptop en dankzij 256GB heb je al je bestanden, apps en media altijd bij de hand. Deze iPad Air 3 Silver ondersteunt 4G, waardoor je zowel via wifi als 4G online aan de slag kunt. Koop deze veelzijdige tablet vandaag vóór 22:30 uur, dan kun je er morgen mee aan de slag.

256GB opslag: goed voor gemiddeld gebruik

Deze Silver iPad Air 3 uit 2019 beschikt over 256GB opslagcapaciteit. Hiermee kun je behoorlijk wat apps, bestanden en media opslaan. 256GB is dan ook goed geschikt om te kopen voor gemiddeld gebruik. De tablet beschikt over de Touch ID-vergrendelfunctie. Je 256GB aan privacygevoelige gegevens zijn dus goed beveiligd.

Overal internet dankzij 4G

Deze iPad Air 3 Silver biedt 4G-ondersteuning. Je kunt een simkaart in de tablet plaatsen en zodoende óók via een 4G-netwerk verbonden zijn met het internet. Dat is vooral interessant om te kopen als je vaak onderweg bent en ook dan online wilt kunnen werken met de iPad Air 3 Silver.

De iPad Air 3 uit 2019: een krachtige alleskunner

De iPad Air 3 Silver heeft een krachtige Apple A12-processor. Deze processor is tegen bijna elke taak opgewassen. Wil je video’s bewerken? Helemaal opgaan in een game vol graphics? Of razendsnel meerdere apps tegelijkertijd gebruiken? Het is allemaal mogelijk. Of je de iPad Air 3 256GB Silver nu voor werk of ter ontspanning wilt kopen; hij is lekker breed inzetbaar.

Een veelzijdig beeldscherm

De iPad Air 3 Silver uit 2019 heeft een veelzijdig 10.5 inch beeldscherm waarop elk detail tot leven komt. Je kunt hem zelfs bedienen met Apple Pencil en hier speciale handelingen op uitvoeren, zoals handgeschreven aantekeningen maken. De True Tone-functie past automatisch de helderheid van het beeldscherm aan jouw omgevingslicht aan. Hierdoor heb je altijd dezelfde mooie, natuurgetrouwe kleuren.

Apple iPad Air 3 refurbished kopen

De Apple iPad Air 3 256GB Silver uit 2019 kun je bij Forza refurbished kopen. Dat is technisch van topniveau én een stuk voordeliger dan nieuw. Met de keuze uit verschillende uiterlijke productcondities heb je het voordeel zelf in de hand. Op je refurbished aankoop zit 2 jaar garantie, óók op de batterij. Ook krijg je nieuwe laadaccessoires, een simkaart pin en een schone iPadOS-installatie meegeleverd. Je kunt dus direct aan de slag met je iPad Air 3 Silver. Bevalt hij niet? Ruilen en retourneren is binnen 14 dagen kosteloos mogelijk.

Meer informatie
EAN 8720195023326
Kleur Zilver / Silver
Geheugen 256gb
Verbinding 4G
Conditie Zo goed als nieuw
iPad Retina Nee
Touch ID Ja