Alle iPads

iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only

Groot scherm, lichtgewicht, snel

iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only

Groot scherm, lichtgewicht, snel

Kleur

Zilver
Zwart
Goud

Verbinding

Wifi Only

Wil je de iPad voornamelijk thuis en op kantoor gebruiken? Kies dan voor Wifi Only. Hiermee kun je de iPad via privé- en openbare wifinetwerken met het internet verbinden.

Wifi + 4G

Als je een Wifi + 4G-model kiest, kun je óók internetten als je buiten bereik van een wifinetwerk bent. De 4G verbinding gaat via het mobiele netwerk, waarvoor je een data-abonnement afsluit bij een provider. Dit is vooral handig als je vaak onderweg bent en ook dán de iPad online wilt gebruiken.

Welke verbinding heb ik nodig?
Wifi

Geheugen

De opslagcapaciteit bepaalt hoeveel apps, foto’s, muziek en bestanden je op jouw device kunt bewaren. Bij iPhones en iPads is de opslagcapaciteit niet uitbreidbaar. Het is dus belangrijk om na te gaan hoeveel opslag je denkt nodig te hebben. Houd hierbij ook rekening met de (6GB) ruimte die het besturingssysteem zal innemen.


16GB - Klein

Voor minimaal gebruik is 16GB opslag goed geschikt. Het besturingssysteem en standaard geïnstalleerde apps nemen veel opslagruimte in beslag. Voor eigen apps en bestanden is weinig ruimte over. Als je vooral belt en internet gebruikt, is 16GB opslag geschikt voor jou.

32GB - Basis

Voor basisgebruik is 32GB opslag goed geschikt, zéker als je het geen probleem vindt om regelmatig je device wat op te schonen. Met 32GB opslag heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld je social media-apps en spelletjes. Ook voor een aantal foto’s is ruimte.

64GB - Gemiddeld

Met apps die steeds groter worden en gebruikers die steeds veeleisender worden, is 64GB opslag geen overbodige luxe. Voor gemiddeld gebruik is het dan ook goed geschikt. Je hebt dan genoeg ruimte voor je apps, media en spelletjes. Verder kun je zelfs een aantal series op je toestel bewaren.

128GB - Groot

Met 128GB opslag is je opslag groot. Het is geschikt voor de grootgebruiker die eens in de zoveel tijd bereid is een grote schoonmaak te doen. Zie je door de apps je achtergrond niet meer? Maak je veel foto’s en video’s? Dan is 128GB opslag geschikt voor jou.

256GB - Zeer groot

Staat je mediabibliotheek vol met muziek, films en series? Speel je grote mobiele spellen en maak je dagelijks foto’s en video’s? 256GB is de ideale opslagcapaciteit voor de grootgebruiker die zich geen zorgen wil maken over ruimtegebrek en geen trek heeft in het vrijmaken van opslagruimte.

Hoeveel GB heb ik nodig?
64gb
256gb

Productconditie

Wat betekent dit?
Zichtbaar gebruikt
€ 474
Licht gebruikt
Meest gekozen
€ 499
Zo goed als nieuw
€ 524

De beste keuze voor jou

Refurbished iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi
iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only
Zichtbaar gebruikt
€ 669,00 € 474
Direct uit voorraad leverbaar
Refurbished iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi
iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only
Licht gebruikt
€ 669,00 € 499
Direct uit voorraad leverbaar
Refurbished iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi
iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only
Zo goed als nieuw
€ 669,00 € 524
Direct uit voorraad leverbaar
iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


Zo goed als nieuw

Devices met een zo goed als nieuw productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht zo goed als nieuw.

Licht gebruikt

Een refurbished device dat licht gebruikt is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

iPhone Only: een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. €20 wordt automatisch aan het verzendpakket toegevoegd.

Zichtbaar gebruikt

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

iPhone Only: een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. €20 wordt automatisch aan het verzendpakket toegevoegd.

 • ideal
 • mastercard
 • iban
 • postnl
 • thuiswinkel waarborg

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. €1,60 thuiskopieheffing

Over de iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only

iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only
Jouw nieuwe
iPad Air 3 (2019) 256GB Space Grey Wifi Only
Oplader
Oplader
Lightning kabel
Lightning kabel
Simkaart pin
Simkaart pin
 • Groot 10.5 inch beeldscherm
 • A12 Processor voor multi tasken en bovengemiddeld zware taken
 • Licht en compact
 • perfect voor thuis én onderweg
 • twee camera's met 8 en 7 megapixels
 • Te gebruiken met de 1e generatie Apple Pencil
 • Apple Pencil dient los aangeschaft te worden

Refurbished iPad Air 3 256GB Space Grey Wifi Only

De iPad Air 3 refurbished uit 2019 is de lang verwachte opvolger van de iPad Air 2 uit 2014. In de vijf jaar tijd dat Apple geen tablet in deze Air-serie heeft uitgebracht, is er enorm veel veranderd. De iPad Air 3 uit 2019 is een stuk groter, veel krachtiger en is ook veel breder inzetbaar. Al deze verbeteringen zorgen óók voor een hoger prijskaartje, maar via Forza is de iPad Air 3 refurbished wél betaalbaar. Deze tablet beschikt over de kleur Space Grey, heeft een grote opslagcapaciteit van 256GB én kun je via wifi met het internet verbinden. Bestel vandaag vóór 22:30 uur, dan kun je er vaak de volgende werkdag al mee aan de slag.

10.5-inch beeldscherm. Veel overzicht en werkruimte

De iPad Air 3 refurbished uit 2019 beschikt als eerste tablet over een 10.5-inch beeldscherm, wat 26.25 cm in de diagonaal bedraagt. Dit zorgt voor meer overzicht en werkruimte dan het traditionele 9.7-inch beeldscherm. Het vergroten van de gehele tablet is niet zonder reden gebeurd. Hierdoor is namelijk ruimte voor een Smart Connector ontstaan, waarop je een speciaal draadloos toetsenbord kunt aansluiten. Hierdoor kun je veel eenvoudiger tekstbestanden verwerken. Dat maakt de refurbished iPad Air 3 Space Grey ook meteen goed geschikt voor gebruik op kantoor en school.

Apple Pencil ondersteuning

Het beeldscherm van de refurbished iPad Air 3 Space Grey kun je bedienen met Apple Pencil. Met deze stylus pen kun je handgeschreven aantekeningen maken, Pdf-bestanden van je handtekening voorzien, teksten arceren en zelfs schetsen en tekenen. Met het toetsenbord en Apple Pencil tover je de iPad Air 3 refurbished eenvoudig om tot volwaardig laptop, terwijl je toch de gemakken van een iPad behoudt.

Krachtige A12-chip, geschikt voor zware taken

De refurbished iPad Air 3 Space Grey uit 2019 beschikt over een krachtige A12-chip. Deze chip is opgewassen tegen zwaardere taken. Zo kun je grafische games op deze tablet spelen en kun je óók programma’s als Photoshop gebruiken. Ook in dagelijks gebruik is de iPad Air 3 refurbished razendsnel en voelt alles wat je doet soepel aan. Dankzij de krachtige A12-chip is de iPad Air 3 uit 2019 enorm breed inzetbaar, wat voor type tabletgebruiker je ook bent.

iPad Air 3 Space Grey met 256GB opslag

Met deze refurbished iPad Air 3 Space Grey kun je bijna ongelimiteerd werken en ontspannen, want deze tablet beschikt over een grote opslag van 256GB. Hierdoor heb je altijd genoeg plek voor al je werkbestanden, muziek, foto’s en favoriete films. 256GB is goed geschikt voor grootgebruikers die het liefst zo veel mogelijk lokaal bij de hand willen hebben. Ook als je van plan bent om de tablet met meerdere collega’s of gezinsleden te delen, is 256GB opslag aan te raden. Iedereen heeft zo genoeg opslagruimte voor zijn of haar bestanden.

iPad Air 3 256GB Space Grey, de Wifi Only-variant

Deze iPad Air 3 256GB Space Grey is een Wifi Only-variant. Dit houdt in dat je de tablet uitsluitend via een wifi-netwerk met het internet kunt verbinden. Dat maakt de tablet meer geschikt voor gebruik op locatie dan voor gebruik onderweg. Op plekken waar geen wifi beschikbaar is, kun je deze iPad Air 3 refurbished alléén offline gebruiken.

Van duur naar duurzaam

De iPad Air 3 Space Grey uit 2019 heeft hele goede specificaties en dat merk je terug in de portemonnee. Er hangt namelijk een behoorlijk prijskaartje aan. Refurbished is de iPad Air 3 uit 2019 wél betaalbaar en je levert daarbij niet in op de hoge Apple-kwaliteit. Dat komt omdat we de tablet in technische nieuwstaat hebben teruggebracht met speciale software, professionele apparatuur en ervaren technici. Tientallen punten zijn hierbij onder de loep genomen, waaronder het scherm, de knoppen, de wifi-verbinding en de batterij. Je bent hierdoor verzekerd van een iPad Air 3 die de technische kwaliteit van nieuw evenaart. Refurbished is voordeliger voor de portemonnee én goed voor het milieu, want hergebruiken is beter dan herproduceren. Kortom: van duur naar duurzaam!

iPad Air 3 256GB Space Grey refurbished kopen

Is de iPad Air 3 refurbished uit 2019 in de kleur Space Grey en met 256GB opslag de tablet die je zoekt? Je kunt er vaak de volgende werkdag al mee aan de slag als je vandaag vóór 22:30 uur bestelt. Laadaccessoires en 2 jaar garantie zijn standaard inbegrepen.

Meer informatie
Manufacturer Part Number MUUQ2NF/A
Kleur Zwart / Space Grey
Geheugen 256gb
Verbinding Wifi
Scherm 10,5 inch (diagonaal)
iPad Retina Nee
Face ID Nee
Touch ID Ja
Connectiviteit Wifi
Originele nieuwprijs € 669,00

Klanten over Forza

Edwin Kruf
Super
4/5
Iwan Valk
?
5/5
Ton Mook
Prima en vlotte behandeling van je opdracht. Keurig verpakt en van gratis protectie middelen toestel
4/5
Gerrit
Makkelijk en snelle levering?
4.5/5
John Meijer
Efficiënt gewerkt, tiptop afgeleverd en geen problemen met installeren. Was als cadeau bedoelt en de ontvanger is blij.
4.5/5
Alternatieven