iPad Mini 2 Zwart 64GB Wifi + 4G

iPad Mini 2 Zwart 64GB Wifi + 4G

Nieuw prijs
429,-
Je bespaart maar liefst 27% (ten opzichte van originele nieuwprijs)
Welke productconditie wil je?

314,-

344,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie, hieronder volgt een korte samenvatting.


A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er bij deze grade ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (zichtbaar gebruikt)

Alles wat (net) geen A-grade is, valt in de categorie B-grade. Bij de productconditie B-grade is er sprake van zichtbare gebruikerssporen. Eventueel zou er zelfs sprake kunnen zijn van één of meerdere kleine(re) deukjes. Ook de B-grade devices zijn producttechnisch 100% functioneel.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Afhalen bij ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Wat is een refurbished iPad?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPad-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade & B-grade?

iPad Mini 2 Zwart 64GB Wifi + 4G

De iPad Mini 2 64GB 4G Zwart is de tweede in de serie van de iPad Mini. Een refurbished iPad Mini 2 4G is uitgerust met een 1.3 GHz Apple A7 Dual Core processor. Hierdoor is hij een stuk sneller dan zijn voorgangers en dit merk je al snel wanneer je veel gebruik maakt van games en verschillende apps. Het schakelen tussen de verschillende apps gaat erg soepel. De refurbished iPad Mini 2 64GB Wifi + 4G Zwart wordt standaard geleverd met 2 jaar garantie en is voorzien van de nieuwste versie van iOS.

specificaties

Processor
Apple A7 1.3 GHz + M7 chip
Kleur
Zwart / Space Grey
Geheugen
64gb

Wil je graag een nieuwe iPad Mini 2 64GB Wifi + 4G Zwart, maar wil je niet te veel betalen? Dan is een refurbished iPad Mini echt iets voor jou. Een refurbished iPad Mini 2 met 64GB aan opslagruimte en Wifi en 4G verbinding koop je bij Forza Refurbished. De iPad Mini 2 kent veel specificaties die deze tablet zo populair maken. Zo is het een compact model tablet waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. Ook zakelijk wordt er van deze zwarte iPad Mini 2 met 4G verbinding veel gebruik gemaakt. Verder heeft deze iPad Mini 2 aan de voor- en achterzijde een camera. Een goede en betaalbare iPad Mini 2 vind je bij Forza Refurbished. Tevens krijg je standaard 2 jaar garantie op je device en wordt deze geleverd met de nieuwste versie van iOS.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product

Aanbevolen combinaties

iPad Mini 2 Zwart 64GB Wifi + 4G + Business Case + Screenprotector

15% korting op accessoires
-15%
-15%
€ -,--
€ -,--

iPad Mini 2 Zwart 64GB Wifi + 4G + Case incl. bluetooth Keyboard + Screenprotector

15% korting op accessoires
-15%
-15%
€ -,--
€ -,--