iPad Pro 12.9" 32GB Wifi only Spacegray

€ 549,00 € 3,15 € 552,15
Niet op voorraad
SKU
SA20WZIPP32
C grade
Zichtbaar gebruikt
€ 509
B grade
Licht gebruikt
€ 529
A grade
Zo goed als nieuw
€ 549

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


A grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.

B grade (licht gebruikt)

Een refurbished device dat 'licht gebruikt' is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

C grade (zichtbaar gebruikt)

Een toestel met een C-grade gradatie is "zichtbaar gebruikt'. Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

No Touch ID / No Face ID

De functie voor gezichtsherkenning, genaamd No Face ID, of de functie voor de vingerafdrukscanner, genaamd No Touch ID, werkt niet meer op deze iPhone. Je kunt dit toestel ontgrendelen met een eigen een pincode. Hierdoor bieden we dit toestel goedkoper aan. Cosmetisch vallen deze toestellen niet onder onze productgradaties. Ze kunnen er uitzien als een A-, B- of C-Grade, maar zijn technisch altijd 100% in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing

Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

  • Bespaar tot wel 60%
  • Keurmerk Refurbished
  • 2 jaar garantie, óók op de batterij
  • Gratis verzending & retourneren
  • Inruilen van iPhones & iPads
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
iPhones: wat betekenen de productgradaties
Gradatie iPhone
Unboxing iPhone
Unboxing iPhone

Omdat een nieuwe Apple iPad best duur is, is deze aankoop niet voor iedereen haalbaar. Er wordt dan vaak voor een ander merk tablet of een tweedehands device gekozen. Niet voor niets is de refurbished markt de laatste tijd zo hard aan het aantrekken is. Zo wordt de aankoop van een iPad Pro voor iedereen toegankelijk!

Een refurbished iPad Pro 12.9 Inch 32GB Zwart Wifi is dan een stuk aantrekkelijker geprijsd dan een nieuw device. Wanneer je kiest voor een refurbished iPad Mini met Wifi-verbinding, 32GB aan opslag en de kleur zwart van Forza Refurbished, bespaar je veel geld op deze aankoop. En daar komt bij dat al onze refurbished devices van de hoogste kwaliteit refurbished zijn.

Meer informatie
EAN 8719481700645
Kleur zwart / Space Grey
Geheugen 32gb
Verbinding Wifi
Conditie A grade
iPad Retina Nee
Touch ID Ja