Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPad Mini kopen


Een iPad Mini is een geweldige tablet van Apple. Een gebruiksvriendelijk device met veel specificaties die deze iPad Mini geschikt maken voor zowel privé als zakelijk gebruik. Wel zit er een prijskaartje aan deze tablet, maar om deze reden raden wij een refurbished iPad Mini aan.

Specificaties iPad Mini


De iPad Mini is veel meer dan een kleine variant van zijn voorgangers. Uiteraard is de iPad een stuk kleiner met zijn 7,9 inch display. Er zit een dual-core A5-processor in deze tablet en 512MB aan werkgeheugen. Verder is deze tablet te verkrijgen met verschillende opslag en WiFi of 3G/4G.

De iPad Mini is qua design een stuk kleiner dan de iPad 3 of iPad 4. Verder is ook het frame rondom de display een stuk dunner geworden en is de behuizing gemaakt van aluminium. Je kunt de iPad Mini in het zwart of wit kopen.

Wat de iPad Mini niet heeft, is een Retina display, iets wat zijn voorgangers wel hebben.

Bespaar geld!


Wil jij een iPad Mini kopen en ook geld besparen? Kies dan voor een refurbished iPad Mini van Forza Refurbished! De hoogste kwaliteit refurbished voor een scherpe prijs. En daar komt bij dat je ook nog eens duurzaam bezig bent. Bekijk snel ons aanbod van de populaire iPad Mini.