iPad 2019

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPad Pro 9.7 Inch kopen


De Apple iPad Pro is beschikbaar in twee varianten: de iPad Pro 9.7 Inch en de iPad Pro 12.9 Inch. Het voornaamste verschil tussen deze twee tablets is het formaat. Doordat de iPad Pro 9.7 Inch een stuk kleiner is, is hij makkelijker mee te nemen en daardoor ideaal voor onderweg. Wil je graag een Apple iPad kopen, maar houdt de prijs je tegen? Dan is een refurbished iPad Pro echt iets voor jou. Zo bespaar je tot wel 60% ten opzichte van een nieuw exemplaar. Maar met een refurbished iPad bespaar je niet alleen op de prijs, je bent ook nog eens duurzaam bezig.


Refurbished iPad Pro 9.7 Inch


Al onze refurbished iPads zijn van de hoogste kwaliteit refurbished. Daarom ontvang je standaard twee jaar garantie. Deze kwaliteit kunnen we garanderen dankzij onze uitvoerige kwaliteitscontrole. Professionele technici testen de iPad Pro 9.7 Inch op meer dan 50 punten. Is een product niet helemaal in orde? Dan wordt de Apple iPad Pro 9.7 Inch gerepareerd en worden defecte onderdelen vervangen. Daarna wordt de tablet nog eens helemaal getest. Zo ben jij zeker van een goede aankoop. Ook bepaal je zelf de conditie van je tablet. Zo is er keuze uit iPads met lichte gebruikssporen of bijvoorbeeld een remarketed exemplaar. Deze is zo goed als nieuw.


iPad Pro 9.7 Inch specificaties


In 2016 werd deze Apple iPad Pro 9.7 Inch gelanceerd. De tablet heeft als groot voordeel dat hij erg compact is, maar ook krachtig. Hij is voorzien van een Apple A9X-chip en een M9-coprocessor. Met een haarscherp Retina-display van 2732 x 2048 pixels en een goede camera aan de voor- en achterzijde heb je prachtig beeld en maak je de mooiste foto’s. De iPad is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roségoud en goud. Daarnaast heb je de keuze uit een iPad Pro 9.7 Inch met alleen Wifi-verbinding of een device met zowel Wifi- als 4G-verbinding. Alle producten van Forza Refurbished worden standaard geleverd met 2 jaar garantie en een nieuwe oplader.