Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Kwaliteitscontrole

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen gratis in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed,

geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Refurbished iPhone 4S kopen


De Apple iPhone 4S is ondertussen een oude bekende geworden. Een wat ouder model misschien, maar nog steeds voorzien van alle gemakken en een perfecte budgetoptie! Wil je een goedkope iPhone kopen, maar wel het liefst één die zo goed als nieuw is? Dan zit je met onze refurbished iPhone 4S goed. Niet geheel onbelangrijk: in 2014 was het de iPhone 4S de meest gebruikte smartphone van Nederland! Het prachtige en stijlvolle Apple design omhult een sterke processor en een geavanceerde binnenkant. Met deze Refurbished iPhone 4S kom jij dus niks te kort en koop je zeer voordelig.


Waarom de iPhone 4S?


Deze gebruiksvriendelijke iPhone is de vijfde generatie van de iPhone familie. De smartphone kwam in 2011 in Nederland en is sindsdien ontzettend vaak verkocht. Niet zo gek als je eenmaal weet wat deze iPhone allemaal kan. Qua uiterlijk lijkt hij sprekend op zijn oudere voorganger: de Apple iPhone 4. Dat is echter uiterlijke schijn. Van binnen is het een totaal ander toestel. Zo is het de eerste iPhone met de handige spraakassistente Siri. Verder heeft de iPhone 4S de volgende specificaties:

  • A5-processor
  • 8-megapixel camera
  • Verkrijgbaar in het zwart en in het wit
  • Draait op iOS8


Refurbished iPhone 4S kopen?


De refurbished iPhone 4S is nog steeds razend populair, maar omdat zijn opvolgers meer aandacht krijgen, is hij niet meer als nieuw te koop in de Nederlandse winkels. De 4S is echter een goedkope optie als je een iPhone wilt kopen, zeker als je voor refurbished kiest. Wil je echt low-budget gaan? Dan is een refurbished iPhone 4S de beste optie. Dan beschik je over een prachtig Apple toestel én heb je nog geld over om lekker op vakantie te gaan. De binnenkant van de iPhone is niet altijd vernieuwd, maar wel op meer dan 20 punten gecontroleerd door de fabriek, waar nodig zijn onderdelen vervangen. Wij zorgen ervoor dat jij geen verschil merkt met een nieuwe iPhone 4S, tenzij we dit duidelijk anders vermelden. Daarnaast krijg je altijd 24 maanden garantie van ons en een nieuwe oplader. Schaf ook de meest gebruikte smartphone van 2014 aan en ga voor de refurbished iPhone 4S.