Kwaliteitscontrole door Robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen in huis

9,0/10 van
2.194 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

Quality control by robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.194 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Refurbished iPhone 5 kopen


Wil jij een iPhone 5 kopen? Elke smartphone die Apple op de markt brengt, moet nog beter zijn dan de vorige. Dat bewezen ze ook met de iPhone 5. De opvolger van de iPhone 4S is in een nieuw jasje gestoken en beschikt over nog meer specificaties en gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Een prachtige smartphone die jij voor een aanzienlijk goedkoper bedrag kunt bemachtigen. Hoe? Door onze refurbished iPhone 5 aan te schaffen. Een gebruikte iPhone 5, maar dit zul je niet eens merken. De refurbished iPhone 5 wordt uitvoerig door ons getest en onderdelen worden vervangen waar nodig. Daarnaast krijg je bij ons 24 maanden garantie en we leveren de iPhone met een oplader. Een goedkope oplossing om deze trendy smartphone te bemachtigen.


Specificaties van de iPhone 5


De iPhone 5 verschilt in veel opzichten van de iPhone 4S. Om maar eens te beginnen met de buitenkant. Deze slimme smartphone is niet alleen groter dan zijn voorganger, maar is ook een stuk dunner. De iPhone 5 is alleen in de lengte groter en niet in de breedte. Met de iPhone 5 geniet je van de volgende voordelen:


 • een 8-megapixel camera die 40% sneller foto's schiet dan zijn voorgangers
 • A6 processor die kleiner en sneller is dan de A5
 • 4 inch Retina Display
 • 7,6 mm en 112 gram
 • glanzende voorkant en matte achterkant, zowel in wit als zwart;
 • geschikt voor iOS 9

 • Refurbished iPhone 5 kopen


  Apple produceert natuurlijk prachtige producten, maar ze zijn wel erg prijzig. Wil jij echter ook shinen met zo'n geweldige iPhone 5? Kies dan voor de refurbished iPhone 5. Wij leveren onze iPhones in verschillende klassen welke worden aangeduid met ons gradatiesysteem. Deze gradaties zijn ook van invloed op de prijs van de refurbished iPhone.


  Wij leveren de iPhones in refurbished topkwaliteit en in een goede staat, op meer dan 50 punten gecheckt. Wil jij graag een trendy smartphone én ook nog lekker op vakantie? Bestel dan vandaag nog de refurbished iPhone 5.