Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5C


De releasedatum van de iPhone 5C was op 25 oktober 2013 in de Benelux. Alweer een aantal jaar geleden dus dat deze kleurrijke smartphone werd uitgebracht door Apple. Toch is de iPhone 5C nog steeds erg geliefd. Deze Apple smartphone is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Wil jij graag een iPhone 5C, maar niet te veel geld uitgeven? Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished bespaar je veel geld op je aankoop.


Refurbished iPhone 5C kopen


Ondanks dat de iPhone 5C al een tijdje uit is op de markt, is de nieuwprijs nog steeds behoorlijk hoog. Niet voor niets kiezen veel mensen voor een iPhone 5C in combinatie met een abonnement bij een provider. Hier zitten echter ook nadelen aan verbonden. Zo zit je vaak twee jaar vast aan een abonnement en betaal je ook geld voor het toestel. Zo ben je uiteindelijk toch nog veel geld kwijt.


Een refurbished iPhone 5C is een uitstekend alternatief voor een nieuwe smartphone. Zo kun je toch genieten van een van de populaire Apple devices, maar dan tegen een scherpe prijs. Daarnaast is een refurbished iPhone 5C ook nog eens duurzaam.


De refurbished iPhones van Forza zijn altijd van de hoogste kwaliteit refurbished. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een unieke kwaliteitscontrole van onze robot. De robot controleert de iPhones op meer dan 50 punten en geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op al deze punten. Bij een ‘failure’ gaan de technici aan de slag met de door de robot geconstateerde fout. Na reparatie wordt het toestel nogmaals gecontroleerd door de robot. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze devices ontvang je bij ons standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone 5C!


Specificaties iPhone 5C


Denk jij na over een nieuwe telefoon en is de iPhone 5C een optie? De iPhone 5C specs zullen wij eerst even op een rijtje zetten om jou ervan te overtuigen voor deze versie van de populaire iPhone te gaan. Om eerlijk te zijn verschilt de iPhone 5C niet veel van de normale iPhone 5. Zo heeft deze geen vernieuwd scherm, andere chip of verbeterde camera. Echter zijn de iPhone 5C hoesjes wel anders.


Waar de behuizing van de iPhone 5 gemaakt is van aluminium, beschikt de iPhone 5C over een plastic behuizing. Groot voordeel hiervan is dat de iPhone 5C een stuk steviger is dan andere iPhones.


Dus wil je graag een Apple smartphone, maar niet te veel geld uitgeven? Ga dan voor een refurbished iPhone 5C van Forza Refurbished.