3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Refurbished iPhone 5C Groen kopen


Een groene iPhone 5C is een stijlvolle smartphone in een opvallende kleur. De perfecte telefoon wanneer je graag eens wat anders wilt dan een standaard kleur. Met de felle groene kleur val je gelijk op. Bij Forza Refurbished vind je een uitgebreid assortiment refurbished devices, waaronder een refurbished iPhone 5C Groen. Wij vertellen je graag alles over onze groene refurbished iPhone 5C.


Refurbished iPhone 5C Groen


Wil je een nieuwe telefoon en is je oog gevallen op de groene iPhone 5C? Dan is een refurbished iPhone 5C echt iets voor jou. Zo heb je toch een Apple telefoon, maar dan tegen een scherpe prijs. Een refurbished iPhone van Forza Refurbished is namelijk tot wel 60% goedkoper dan een nieuw exemplaar. Daarnaast zit je niet vast aan een lang en duur abonnement.


Naast een aantrekkelijke prijs heeft een refurbished iPhone 5C Groen ook nog andere voordelen. Zo is een groene iPhone 5C een duurzame aankoop en draag jij met je aankoop bij aan een beter milieu. Dankzij de unieke kwaliteitscontrole bij Forza Refurbished ben je tevens verzekerd van een smartphone van de hoogste kwaliteit refurbished. Een robot controleert het device namelijk op meer dan 50 punten en bepaalt vervolgens of het device helemaal in orde is of gerepareerd moet worden. Na reparatie door onze technici wordt het device opnieuw gecontroleerd. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit refurbished garanderen. Daarom ontvang je standaard twee jaar garantie op je groene refurbished iPhone 5C.


Specificaties groene iPhone 5C


De iPhone 5C Groen beschikt over een haarscherp 4 inch-scherm, een goede Apple A6-chip en een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1.2 megapixel-camera aan de voorkant. Wanneer je kiest voor een groene iPhone 5C kun je kiezen uit een device met 8, 16 of 32GB.


Bij Forza Refurbished vind je diverse goedkope refurbished iPhones in het assortiment. Zo kun je veel besparen op de aankoop van een iPhone 5C Groen.