Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

iPhone 5S kopen? Kies refurbished!

De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5 en vandaag de dag nog steeds één van de meest populaire refurbished iPhones. Dit komt onder meer vanwege het feit dat de iPhone 5S uitgerust is met een 64-bits processor, waardoor de 5S geschikt is voor de nieuwste iOS 11.


Ondanks dat de iPhone 5S niet het nieuwste iPhone model is van Apple, zul je in 2018 nog steeds volop plezier beleven aan het toestel. En dat ook nog eens met zeer aantrekkelijke prijs!

refurbished iPhone 5S

Wat is er nieuw aan de iPhone 5S?

Qua uiterlijk is de iPhone 5S niet bijzonder veel veranderd. Op de ‘S’ markering aan de achterzijde van het toestel na en de nieuwe kleur ‘space grey’, lijkt de iPhone 5S veel op zijn voorganger. De voornaamste veranderingen zijn inhoudelijk doorgevoerd.


Eerste iPhone met touch-ID

Eén van de grootste vernieuwingen aan de iPhone 5S is de vingerafdrukscanner, misschien wel beter bekend als Apple’s ‘touch-ID’. De iPhone 5S was de eerste iPhone met deze nieuwe functionaliteit. Het voordeel van touch-ID is dat je razendsnel je telefoon kunt ontgrendelen. Wat ook gemakkelijk is, is dat je apps kunt downloaden en betalingen kunt verrichten zonder je wachtwoord in te voeren.


iPhone 5S zonder abonnement

Steeds meer mensen kopen vandaag de dag bewust een iPhone 5S als los toestel. Veel mensen willen niet meer vastzitten aan een (duur) één- of tweejarig telefoonabonnement. Als je een iPhone 5S als los toestel koopt en deze combineert met een sim-only abonnement, ben je een stuk flexibeler. Mocht je je oude toestel beu zijn, dan kun je deze eenvoudig vervangen voor een nieuwer toestel.


Goedkope iPhone 5S

Ben je op zoek naar een goedkope iPhone 5S, maar vertrouw je de kwaliteit van een tweedehands model (van een particulier) niet? Dan ben je ben niet de enige. Bij Forza Refurbished hebben wij dé uitkomst voor jou: een refurbished iPhone 5S.


Wat is een refurbished iPhone 5S?

Een refurbished iPhone 5S is - net als een tweedehands iPhone 5S - een eerder gebruikt toestel. Toch is er een groot verschil tussen beide type toestellen. Onze refurbished Apple iPhones zijn grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd.


Een tweedehands iPhone 5S van een particulier is dit niet. Hierdoor weet je nooit precies wat je koopt. Een tweedehands toestel kan er aan de buitenkant fantastisch uitzien, terwijl het inhoudelijk beschadigd kan zijn. Ben verstandig en kies voor een betrouwbare refurbished iPhone 5S van Forza. Bij ons krijg je twee jaar garantie op je aankoop. En mocht je toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos annuleren en krijg je je geld terug.


Voordelen van (Forza) refurbished iPhones

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de originele nieuwprijs;
  • Duurzaam voor onze planeet door hergebruik van oudere devices;
  • Voor elke portemonnee een iPhone door onze productcondities (A-grade. B-grade en C-grade);
  • Twee jaar garantie bij aankoop, óók op de accu van de iPhones;
  • Objectief gecontroleerd door speciale robots en technische vakmensen.

iPhone 5S modellen

16GB 32GB 64GB
Refurbished iPhone 5S 16GB wit Refurbished iPhone 5S 32GB wit Refurbished iPhone 5S 64GB wit
Refurbished iPhone 5S 16GB zwart Refurbished iPhone 5S 32GB zwart Refurbished iPhone 5S 64GB zwart
Refurbished iPhone 5S 16GB goud Refurbished iPhone 5S 32GB goud Refurbished iPhone 5S 64GB goud