Prijsverlaging iPhones

11 artikel(en)

11 artikel(en)

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Refurbished iPhone 5S kopen


Vandaag de dag willen we allemaal het liefst op vakantie én over de nieuwste gadgets beschikken. Voor zowel een vakantie als die gadgets ben je echter veel geld kwijt. Heb je dus een nieuwe telefoon nodig? Kijk dan eens naar een refurbished in plaats van een nieuw toestel!

Kies bijvoorbeeld voor de refurbished iPhone 5S. Het is misschien niet het nieuwste model van Apple, maar minstens zo representatief. En buiten dat bespaar je veel geld waardoor je dus nog lekker op vakantie kunt. De refurbished iPhone is een oplossing voor iedereen die geen vervelende keuzes wil maken.

Over de iPhone 5S


De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5. Met vernieuwde functies is het een toonaangevende smartphone waar op dat moment de nieuwste technologieën in verweven waren. Zo was de iPhone 5 de eerste iPhone die je met je vingerafdruk kon ontgrendelen en daarmee ging een hele nieuwe wereld open voor de smartphone gebruikers. Apple hield zich ook niet meer aan de gebruikelijke zwarte en witte kleur. Ze kozen voor de kleuren spacegrijs, zilver en goud en dat maakte de iPhone 5S mede zo populair. De release van deze iPhone 5S vond plaats in oktober 2013 en de smartphones waren binnen no-time uitverkocht. Apple kampte met een tekort dat ze heel snel aan moesten proberen te vullen. Wij hebben de iPhone 5S refurbished voor jou op voorraad. Bekijk onze refurbished iPhone 5S.

Specificaties iPhone 5S


Met onze refurbished iPhone 5S krijg je een smartphone die eerder is gebruikt, maar op meer dan 20 punten gecheckt om de kwaliteit van de toestellen te waarborgen. Onderdelen die niet meer voldoen zijn vervangen. De iPhone 5S specificaties zijn verder als volgt:

  • de handige touch ID-vingerafdruksensor
  • A7 -processor
  • 8-megapixel camera die nog beter is dan de vorige versie
  • supersnel draadloos internet
  • draait op iOS 9

Wanneer je een refurbished iPhone 5S koopt krijg je deze geleverd met 24 maanden garantie en een oplader.