Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen in huis

9,0/10 van 2.320 reviews

Feedback Company

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed,

geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van 2.320 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

12 artikel(en)

12 artikel(en)


Kwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhones


12 artikel(en)

12 artikel(en)

Refurbished iPhone 5S


De release van de iPhone 5S vond plaats in oktober 2013. Deze populaire smartphone was binnen no-time uitverkocht. Helaas is de aanschaf van een nieuwe smartphone voor veel mensen een aanslag op hun portemonnee. Zeker als je niet vast wilt zitten aan een abonnement, maar liever een iPhone 5S als los toestel wilt kopen. Wil jij een Apple iPhone 5S kopen, maar niet teveel geld betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone 5S van Forza Refurbished.


Refurbished iPhone 5S kopen


De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5 en heeft ten opzichte van dit vorige toestel een aantal vernieuwende functies. Zo heeft de Apple iPhone 5S als eerste Apple smartphone de zogenaamde Touch ID, een sensor waarmee je op basis van je vingerafdruk het toestel kunt ontgrendelen. Daarnaast introduceerde Apple met de komst van de iPhone 5S ook een nieuwe kleur. Zo is er naast de standaard zwarte en witte uitvoering ook een uitvoering in het goud.


Bij Forza Refurbished worden deze toestellen op meer dan 50 verschillende punten uitvoerig gecontroleerd door onze hi-tech robots. Wanneer een onderdeel niet door de test komt, wordt het toestel door een technische specialist gerepareerd en worden defecte onderdelen vervangen voor nieuwe. Vervolgens moet het device nogmaals door de strenge keuring van onze robot. Zo garanderen wij de kwaliteit van onze refurbished iPhone 5S en bieden daarom standaard twee jaar garantie.


De refurbished iPhones van Forza zijn altijd van de hoogste kwaliteit refurbished. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door een unieke kwaliteitscontrole van onze robot. De robot controleert de iPhones op meer dan 50 punten en geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op al deze punten. Bij een ‘failure’ gaan de technici aan de slag met de door de robot geconstateerde fout. Na reparatie wordt het toestel nogmaals gecontroleerd door de robot. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze devices ontvang je bij ons standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone 5C!


Specificaties iPhone 5S


De iPhone 5S heeft een A7-processor en is daarmee sneller dan zijn voorganger. Ook de 8 megapixel-camera is verbeterd. De iPhone 5S heeft supersnel draadloos internet en draait op de nieuwste versie iOS. Daarnaast is hij voorzien van de handige Touch-ID vingerafdrukscanner voor de ontgrendeling van je telefoon en het doen van aankopen in de App Store.


De iPhone 5S is verkrijgbaar met 16GB, 32GB of 64GB intern geheugen. Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende kleuren: