3 artikel(en)

3 artikel(en)

iPhone 5S Goud 16GB

iPhone 5S Goud 16GB

B grade | A grade | Remarketed

179,-  699,-

Je bespaart 74%

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Refurbished iPhone 5S

De iPhone 5S werd door Apple in oktober 2013 gereleased. Binnen no-time was deze populaire smartphone uitverkocht. Helaas is de aanschaf van een iPhone 5S vandaag de dag nog steeds een flinke aanslag op de portemonnee. Ook is het afsluiten van een iPhone 5S in combinatie met een abonnement niet bepaald aantrekkelijk. Wil jij een Apple iPhone 5S als los toestel kopen, maar niet teveel geld betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone 5S van Forza Refurbished!Wat is een refurbished iPhone 5S?

Een refurbished iPhone 5S is op méér dan 50-technische aspecten gecontroleerd door robots én door technische vakmensen. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Tot slot heeft een refurbished iPhone 5S ook een professionele reinigingsbeurt gekregen. Hierdoor is het device - in de meeste gevallen - nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Uiteraard verschilt dit per product conditie.


Voordelen van een refurbished iPhone 5S

  • Uitgerust met touch-ID (vingerafdrukscanner);
  • Compatible met iOS 11 dankzij de 64-bits A7-processor;
  • Geschikt voor alle (Nederlandse) 4G-netwerken;
  • Leverbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud;

Nadelen van een refurbished iPhone 5S

  • De camera heeft geen optische zoom
  • Het device heeft een kleiner schermformaat dan de iPhone 6
iPhone 5S

Refurbished iPhone 5S kopen

De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5 en heeft ten opzichte van zijn voorganger een aantal vernieuwende functies. Zo heeft de Apple iPhone 5S als eerste Apple smartphone de zogenaamde Touch-ID (vingerafdrukscanner), een sensor waarmee je op basis van je vingerafdruk het toestel kunt ontgrendelen. Daarnaast introduceerde Apple met de komst van de iPhone 5S ook een nieuwe kleur. Zo kun je kiezen voor een iPhone 5S zwart, een iPhone 5S wit of voor de nieuwe uitvoering: de iPhone 5S goud.


Refurbished iPhone 5S: gecontroleerd door robots

Bij Forza Refurbished worden onze toestellen op méér dan 50 verschillende punten uitvoerig gecontroleerd door onze hi-tech robots. Hierdoor kunnen wij een unieke hoogwaardige kwaliteitsgarantie garanderen. Wanneer een onderdeel niet door de test komt, wordt het toestel door een technische specialist gerepareerd én worden defecte onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Na reparatie wordt het toestel nogmaals gecontroleerd door de robot. Omdat wij zeker zijn van de hoogwaardige kwaliteit van onze devices, ontvang je bij ons standaard twee jaar garantie bij aankoop van een refurbished iPhone 5S!


Specificaties van de iPhone 5S

De iPhone 5S heeft een A7-processor en is daarmee sneller dan zijn voorganger. Ook is de 8 megapixel-camera verbeterd. De iPhone 5S is geschikt voor 4G LTE-netwerken waardoor je supersnel kunt internetten. Daarnaast is de 5S ook geschikt voor de nieuwste iOS 11. Ook is het device voorzien van de handige Touch-ID (vingerafdrukscanner) voor de ontgrendeling van je telefoon en het doen van aankopen in de App Store. De iPhone 5S is verkrijgbaar met 16GB, 32GB of 64GB aan intern geheugen. Daarnaast kun je ook kiezen uit drie verschillende kleuren: zwart, wit en goud.


iPhone 5S modellen

16GB 32GB 64GB
Refurbished iPhone 5S 16GB wit Refurbished iPhone 5S 32GB wit Refurbished iPhone 5S 64GB wit
Refurbished iPhone 5S 16GB zwart Refurbished iPhone 5S 32GB zwart Refurbished iPhone 5S 64GB zwart
Refurbished iPhone 5S 16GB goud Refurbished iPhone 5S 32GB goud Refurbished iPhone 5S 64GB goud