Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5S Goud kopen


BDe iPhone 5S Goud is nog altijd een van de populairste Apple iPhones die er is. Met de introductie van dit toestel eind 2013 werd ook meteen de nieuwe vingerafdrukscanner geïntroduceerd. Mede door deze vernieuwende technologie is het toestel zo populair. Maar ook de elegante kleur is erg geliefd. Voor veel mensen is de aanschaf van een nieuwe iPhone 5S door het hoge prijskaartje helaas geen optie. Een toestel in combinatie met een abonnement is dan een stuk aantrekkelijker. Wil je niet vastzitten aan een abonnement en niet teveel geld uitgeven aan een telefoon? Dan is een refurbished iPhone 5S Goud echt iets voor jou.


Over de refurbished iPhone 5S Goud


Bij Forza Refurbished vind je refurbished Apple iPhones van de hoogste kwaliteit. De devices worden door een robot op meer dan 50 punten getest. Als een onderdeel van het toestel niet goed uit de test komt, wordt hij door een van onze technische specialisten vervangen. Uiteindelijk wordt het device nogmaals gecontroleerd door onze robot. Omdat we op deze manier de kwaliteit van de refurbished iPhone 5S Goud kunnen garanderen, ontvang je bij Forza Refurbished standaard twee jaar garantie op je telefoon.


Specificaties iPhone 5S Goud


De Apple iPhone 5S goud heeft ten opzichte van zijn voorganger een aantal technische verbeteringen. Zo is hij met een A7-processor twee keer zo snel, heeft hij een verbeterde camera en een langere accuduur. Het toestel is de eerste 64-bit smartphone in de iPhone reeks. Het grootste verschil met de iPhone 5 is de beveiliging met een vingerafdrukscanner. Zo kan alleen jij het toestel ontgrendelen met je vingerafdruk. Je hebt keuze uit 16GB, 32GB of 64GB intern geheugen. De iPhone 5S Goud is voorzien van de nieuwste versie iOS en wordt geleverd met een bijbehorende oplader.