Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 6

Ben je op zoek naar een iPhone 6, maar wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een goedkope iPhone 6 en ook nog eens met de allerhoogste kwaliteit!


Wat is een refurbished iPhone 6?

Een refurbished iPhone 6 is een gecontroleerd, gerenoveerd en professioneel gereinigd device. Letterlijk vanuit het Engels vertaalt betekent refurbished ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished is altijd 100% technisch in orde. Omdat de devices qua uiterlijk nogal eens kunnen verschillen - denk aan eventuele krasjes of deukjes - worden de devices door ons gegradeerd en toegekend aan de daarbij horende product conditie.


Waarom een refurbished iPhone 6 kopen?

Het kopen van een nieuwe iPhone 6 als los toestel, kost vandaag de dag nog steeds erg veel geld. Ook wordt het steeds minder aantrekkelijk om een iPhone 6 abonnement van één of twee jaar af te sluiten. Dit kan namelijk eventuele nadelige gevolgen hebben voor een BKR-registratie. Niet voor niets dat steeds meer mensen een refurbished iPhone 6 kopen in combinatie met een sim-only abonnement. Dit is namelijk een financieel aantrekkelijke keuze.


Voordelen van de iPhone 6

  • Compatibel met iOS 11 dankzij de 64-bit processor
  • Uitgerust met touch-ID (vingerafdrukscanner)
  • Retina-display wat zorgt voor een haarscherpe weergave
  • Goed bestand tegen val- en stootschade dankzij de metalen behuizing
  • Mogelijkheid om te filmen in slow motion

Nadelen van de iPhone 6

  • De camera heeft geen optische beeldstabilisatie
  • De camera aan de achterzijde steekt iets uit
refurbished iphone 6

Het verschil tussen een tweedehands iPhone 6 en refurbished

Soms ontstaat er verwarring over het begrip ‘refurbished’. Een tweedehands iPhone 6 is namelijk niet hetzelfde als een refurbished iPhone 6. Het grootste verschil zit hem namelijk in de kwaliteit tussen de producten en natuurlijk garantie.


Hoogste kwaliteit refurbished iPhone 6

Een refurbished iPhone 6 wordt door ons op meer dan 50-punten gecontroleerd. Dit gebeurt door speciale robots en door technische vakmensen. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen voor nieuwe onderdelen. Hierdoor ben jij verzekerd van een 100% werkende refurbished iPhone 6.


Bij het kopen van een tweedehands iPhone 6 van een particulier ben je niet zeker van een 100% werkend toestel. Ook krijg je geen twee jaar garantie op je aankoop. Wil je meer weten over refurbished devices? Bekijk dan ook eens onze ‘Wat is refurbished?’-pagina.


Refurbished iPhone 6 modellen

16GB 64GB 128GB
Refurbished iPhone 6 Wit 16GB Refurbished iPhone 6 Wit 64GB Refurbished iPhone 6 Wit 128GB
Refurbished iPhone 6 Zwart 16GB Refurbished iPhone 6 Zwart 64GB Refurbished iPhone 6 Zwart 128GB
Refurbished iPhone 6 Goud 16GB Refurbished iPhone 6 Goud 64GB Refurbished iPhone 6 Goud 128GB