Prijsverlaging iPhones

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Refurbished iPhone 6 kopen


Een iPhone 6 kopen als nieuwe smartphone? De iPhone 6 release in Nederland en België heeft op 26 september 2014 plaatsgevonden. De nieuwe iPhone 6 werd wel eerder onthuld, namelijk op 9 september op een evenement wat door Apple was georganiseerd. De iPhone 6 release in de VS, Groot-Brittannië en Duitsland was twee weken voor die van Nederland en België. De echte die-hards hebben er een lange tijd op gewacht, maar daar was die dan, de smartphone die de iPhone 5S moest doen vergeten.

Refurbished iPhone 6


De prijs van een iPhone 6 is er één waar je wellicht even van moet slikken. Een nieuwe iPhone 6 is vrijwel niet betaalbaar zonder abonnement. Gelukkig hebben wij voor jou de ideale oplossing, ga voor een refurbished iPhone 6! Wanneer je besluit om een refurbished iPhone 6 te kopen, bespaar je geld en heb je toch de nieuwste versie van deze populaire smartphone. Een refurbished iPhone 6 is teruggestuurd omdat deze iets mankeert. Het zijn in feit dus gebruikte telefoons die in de fabriek worden gerepareerd en hersteld waar nodig. Er zijn verschillende gradaties waar deze refurbiushed iPhones in te verkrijgen zijn. Bij Forza Refurbished verkopen wij de hoogste kwaliteit refurbished.

Een refurbished iPhone wordt op meer dan 20 punten gecheckt voordat deze de fabriek weer verlaat. Zo ook de refurbished iPhone 6. Wanneer je een refurbished iPhone 6 koopt, zul je dit wellicht niet eens doorhebben! Daarnaast krijg je 24 maanden garantie op je refurbished iPhone en kun je binnen 14 dagen het toestel terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Je krijgt dan uiteraard je geld terug. Dus waar wacht je nog op, bestellen die refurbished iPhone 6!

iPhone 6 specificaties


Ben je geïnteresseerd in een refurbished iPhone 6? Wij vertellen je graag wat meer over de specificaties van deze refurbished iPhone 6. Dit toestel heeft namelijk veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Een samenvatting van de iPhone 6 specs: 4,7 inch-scherm (12 cm). Resolutie van 1334 bij 750 pixels. Met 326 ppi. Scherm gebruikt de Retine HD-technologie van Apple. 138,1 x 67,0 x 6,9 mm 129 gram, 8,0 mexapixel foto + film (1080p) (240 fps, slow motion), gezichtsherkenning, videostabilisatie en True Tone-flash. 1,2 MP foto’s met de camera aan de voorkant en 720p video’s.

Een refurbished iPhone 6 is een goede keuze. Het besturingssysteem van deze refurbished iPhone 6 is namelijk iOS 8. Deze is voor-geïnstalleerd op het nieuwe toestel. Verder is de iPhone 6 in 16GB, 64GB of 128GB intern geheugen verkrijgbaar. Het is niet mogelijk om de opslag van dit toestel uit te breiden, net als bij de eerdere versies van de Apple iPhone.


Verschil iPhone 6 en iPhone 6 Plus

De iPhone 6 is in twee verschillende varianten verkrijgbaar, zo ook de refurbished iPhone 6. Zo is er de normale iPhone 6 met een 4,7 inch-scherm, maar ook de iPhone 6 Plus met een 5,5 inch-scherm. Beide modellen zijn verkrijgbaar in het goud, zilver en spacegrijs. Qua hardware zijn de iPhone 6 en iPhone 6 Plus vergelijkbaar, al wijkt de schermresolutie wel af. De iPhone 6 Plus heeft namelijk een groter scherm en moet ook een Retine-resolutie hebben.

Kortom, ben je op zoek naar een goede en betaalbare iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6.