Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Kwaliteitscontrole

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen gratis in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed,

geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

iPhone 6 Plus


De iPhone 6 Plus is de grotere versie van de iPhone 6. Ook aan dit model hangt een behoorlijk prijskaartje. Wil je niet teveel betalen voor een iPhone 6 Plus en liever een los toestel in plaats van vastzitten aan een abonnement? Dan is een refurbished iPhone 6 Plus iets voor jou. Bij Forza Refurbished kun je voordelig een iPhone 6 Plus als los toestel kopen.


Refurbished iPhone 6 Plus kopen


De voordelen van een refurbished iPhone gaan natuurlijk ook op voor de iPhone 6 Plus. Ook dit toestel is aardig aan de prijs en met een refurbished device bespaar je flink op de kosten. Een refurbished iPhone 6 Plus is niet alleen aantrekkelijk qua prijs, refurbished is ook een stuk duurzamer dan een nieuw toestel en daarmee goed voor het milieu.


Refurbished iPhones zijn gebruikte toestellen die zijn teruggestuurd. Hier zijn ze uitvoerig gecontroleerd en zijn defecte onderdelen vervangen voor nieuwe. Bij Forza Refurbished worden alle iPhones sinds november 2016 op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots. Onze technici gaan vervolgens aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten. Hierna wordt het device nogmaals gecontroleerd. Zo is kwaliteit 100% gegarandeerd.


Wanneer je bij Forza Refurbished een refurbished iPhone 6 Plus als los toestel wilt kopen, kun je zelf kiezen wat de conditie moet zijn van het device. Dit wordt aangegeven met ons gradatiesysteem. Een toestel met lichte gebruikssporen heeft bijvoorbeeld een B-grade en een toestel die nauwelijks te onderscheiden is van nieuw heeft een A-grade of een Remarketed conditie. Forza Refurbished devices zijn van de hoogste kwaliteit en om die reden ontvang je bij je refurbished Apple iPhone 6 Plus 24 maanden garantie.


iPhone 6 Plus specificaties

Om makkelijk een keuze te kunnen maken voor een iPhone zetten we de specificaties van de iPhone 6 Plus even voor je op een rij. De Apple iPhone 6 Plus is een stuk groter dan zijn kleinere broertje, de iPhone 6. Hij heeft een schermgrootte van 5,5 inch (1920 x 1080 pixels) en weegt 172 gram. De afmetingen zijn 158,1 x 77,8 x 7,1 mm. Daarnaast heeft hij een LCD scherm, werkt hij met een nano-simkaart en heeft hij multitouch. Aan de voorkant is het toestel voorzien van een camera van 1,2 megapixel, aan de achterzijde heeft hij een camera van 8 megapixel (1080p, 30 fps). De iPhone 6 Plus is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud. Met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB en 128GB is er een iPhone 6 Plus voor ieder type gebruiker. Wil je altijd het nieuwste van het nieuwste? Bekijk dan ook onze refurbished iPhone 6S en de refurbished iPhone 6S Plus.