Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Kwaliteitscontrole

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen gratis in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed,

geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Refurbished iPhone 6S Plus kopen


De iPhone 6S Plus is de opvolger van de iPhone 6 Plus en de grotere broer van de iPhone 6S. Qua design wijkt de deze smartphone echter niet veel af van zijn voorganger. Vergeleken met de vorige Apple smartphone is de iPhone 6S Plus voorzien van betere hardware. Zo beschikt dit device onder andere over meer werkgeheugen en een snellere processor. Ook de snellere grafische chip en de verbeterde voor- en achtercamera zijn een flinke verbetering.


Refurbished iPhone 6S Plus


Wanneer je een nieuwe iPhone 6S Plus wilt kopen zul je waarschijnlijk schrikken van de prijs. Een iPhone 6S Plus kopen als los toestel is bijna onmogelijk geworden. Wil je toch graag deze smartphone zonder abonnement kopen, dan is een refurbished variant echt iets voor jou. Forza Refurbished heeft verschillende refurbished en remarketed devices in het assortiment. Zo ook een refurbished iPhone 6S Plus. Op deze manier heb je toch een van de nieuwste Apple telefoons, maar dan tegen een scherpe prijs! Bijkomend voordeel van een refurbished device is dat deze ook nog eens ontzettend duurzaam is.


Een refurbished iPhone is een gebruikt device dat teruggestuurd is. Bij Forza Refurbished worden alle iPhones op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots. Deze robot geeft objectief aan hoe goed een toestel scoort op alle punten. Wordt het toestel beoordeeld met een ‘failure’, dan gaan onze technici aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten. Na reparatie wordt het device nogmaals gecontroleerd door de robot. Op deze manier kunnen wij 100% kwaliteit garanderen. Bij Forza Refurbished krijg je daarom standaard 2 jaar garantie op je refurbished iPhone 6S Plus.


Specificaties iPhone 6S


Vergeleken met de iPhone 6 Plus is er op het eerste gezicht weinig veranderd. Aan de binnenkant is er toch het een en ander verbeterd. Zo is er een nieuwe processor geplaatst en beschikt de iPhone 6S Plus over meer werkgeheugen. De snellere grafische chip zorgt ervoor dat er mooiere en meer complexe beelden op het scherm te zien zien. Verder zijn de camera’s op de voor- en achterkant van het toestel verbeterd.


De iPhone 6S Plus verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk zwart, goud, wit en roségoud. Qua opslag kun je kiezen uit 16GB, 64GB en 128GB.


Verschil iPhone 6S Plus en iPhone 6S


Zoals eerder al genoemd, is de iPhone 6S Plus de grotere broer van de iPhone 6S. Zo is de iPhone 6S de opvolger van de iPhone 6 en de iPhone 6S Plus de opvolger van de iPhone 6 Plus. Qua hardware is er weinig verschil tussen de twee varianten van de iPhone 6S. Het enige echte verschil is het scherm. De iPhone 6S Plus heeft een 5,5 inch scherm, terwijl het scherm van de iPhone 6S 4,7 inch groot is.


Dus wil jij graag een iPhone 6S Plus, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Ga dan voor een refurbished iPhone 6S Plus van Forza Refurbished en bespaar veel geld!