6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Refurbished iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus - gepresenteerd op 7 september 2016 - is de opvolger van de iPhone 6S Plus en de grote variant van de iPhone 7. De 7 Plus is uitgerust met een 5.5-inch retina-display (1920 x 1080 pixels) met een pixeldichtheid van 401 ppi. Hierdoor komen kleuren volledig tot hun recht en geniet je optimaal door het Full-HD display. Met de twee 12-megapixel camera’s met dubbele lenzen, kun je twee keer optisch inzoomen en tien keer met de digitale zoom. Een refurbished toestel kan open zijn geweest, bijvoorbeeld om een batterij te vervangen. Hierdoor kan er géén garantie worden verstrekt op de waterdichtheid van onze refurbished toestellen. Een refurbished iPhone 7 Plus is spatwater- en stofbestendig.iPhone 7 Plus kopen

Wil je een iPhone 7 Plus kopen, maar hier niet teveel geld aan uitgeven? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished iPhone 7 Plus. Hiermee bespaar je veel geld en lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.


Wat is een refurbished iPhone 7 Plus?

De letterlijke vertaling van refurbished betekent gereviseerd. Een refurbished iPhone 7 Plus van Forza Refurbished is grondig gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Onze refurbished iPhones worden op méér dan 50-punten gecontroleerd door zowel robots als door technische vakmensen. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste wordt de iPhone 7 Plus professioneel gereinigd en toegekend aan de daarbij horende product conditie.


Waarom een refurbished iPhone 7 Plus kopen?

De voornaamste reden om te kiezen voor een refurbished iPhone 7 Plus is vanwege de prijs. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in vergelijking met de nieuwprijs. Naast een betaalbare prijs, ben je bij Forza Refurbished ook zeker van de hoogste kwaliteit refurbished iPhones. En met twee jaar garantie, ben je helemaal zeker van een betrouwbare aankoop!


Voordelen van de iPhone 7 Plus

 • Beste iPhone camera’s ooit (twee 12-megapixel camera’s) ;
 • Razendsnel door de A10 Fusion-processor;
 • Verbeterde accuduur ;
 • Hogere kwaliteit foto’s en video’s dankzij optische beeldstabilisatie;
 • Spatwater- en stofdicht design.

Nadelen van de iPhone 7 Plus

 • Geen koptelefoonaansluiting (headphone jack) ;
 • Het design is nauwelijks veranderd.
iPhone 7 Plus kleuren

iPhone 7 Plus specificaties

 • Verkrijgbaar in de kleuren: gitzwart, zwart, (rosé)goud, rood en zilver
 • Opslagruimte: 32GB, 128GB en 256GB
 • A10 Fusion-processor
 • 12 megapixel-camera
 • Compatible met iOS 11

Dit ontvang je bij aankoop van een iPhone 7 Plus

Als je bij ons een refurbished iPhone 7 Plus koopt dan ontvang je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS versie én gratis nieuwe laadaccessoires (lightning kabel en adapter)!


Refurbished iPhone 7 Plus als los toestel kopen

Twijfel je tussen het kopen van een iPhone 7 Plus als los toestel of een iPhone 7 Plus in combinatie met een telefoonabonnement? Heel begrijpelijk! Toch kiezen steeds meer mensen voor een refurbished iPhone 7 Plus als los toestel. Dit komt omdat het naast een betaalbaardere prijs, je ook geen (negatieve) BKR-registratie oplevert. Je bespaard veel geld als je de 7 Plus combineert met een sim-only abonnement.


iPhone 7 Plus modellen

32GB 128GB
Refurbished iPhone 7 Plus silver 32GB Refurbished iPhone 7 Plus silver 128GB
Refurbished iPhone 7 Plus rose gold 32GB Refurbished iPhone 7 Plus rose gold 128GB
Refurbished iPhone 7 Plus gold 32GB Refurbished iPhone 7 Plus gold 128GB
Refurbished iPhone 7 Plus black 32GB Refurbished iPhone 7 Plus black 128GB