iPhone 7 Plus 128GB Black

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone 7 Plus 128GB Black

4.5/5
Bekijk de 10 product beoordelingen
Welke productconditie wil je?

449,-

474,-

499,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Keurmerk Refurbished
  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Kijk mee achter de schermen bij Forza
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone 7 Plus 128GB Black

De iPhone 7 Plus black 128GB - opvolger van de iPhone 6S Plus - lijkt in eerste instantie nauwelijks veranderd in vergelijking met zijn voorgangers. Toch is de grootste verandering het verwijderen van de hoofdtelefoonaansluiting. Tevens heeft de iPhone 7 Plus black 128GB ook een verbeterde accuduur, waardoor je nog langer kunt genieten van de iPhone. Met de nieuwe A10 Fusion-processor en een nóg snellere grafische chip, is de iPhone 7 Plus ook ideaal voor zware grafische taken. Handig voor bijvoorbeeld gamen of het opnemen van video’s in een 4K-resolutie. Een refurbished iPhone 7 Plus kan open zijn geweest, bijvoorbeeld om een batterij te vervangen. Als gevolg hiervan kan er géén garantie worden verstrekt op de waterdichtheid van refurbished toestellen. Een refurbished iPhone 7 Plus black 128GB is spatwater- en stofbestendig.


Wat je ontvangt bij aankoop

Bij aankoop van een refurbished iPhone 7 Plus black 128GB krijg je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS-versie én een gratis lightning kabel met adapter.


Simkaart iPhone 7 Plus black 128GB

In de iPhone 7 Plus black 128GB moet een nanosimkaart, net als in de iPhone 6S Plus. Heb je momenteel nog een ander type simkaart, zoals een micro simkaart? Neem dan contact op met je telecomprovider voor een nanosimkaart.

specificaties

Processor
Apple A10 2.23 GHz
Kleur
Black / Mat zwart
Geheugen
128gb

Plus- en minpunten

Beste iPhone camera’s ooit (twee 12-megapixel camera’s) ;
Razendsnel door de A10 Fusion-processor;
Verbeterde accuduur;
Hogere kwaliteit foto’s en video’s dankzij optische beeldstabilisatie;
Spatwater- en stofdicht design.

Geen directe koptelefoonaansluiting (headphone jack), alleen met Lightning-naar-mini‑jack-adapter.

Wat is een refurbished iPhone 7 Plus black 128GB?

Een refurbished iPhone 7 Plus black 128GB is grondig gecontroleerd op méér dan 50-technische aspecten. Bij ons wordt een technische controle uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Eventuele defecte onderdelen zijn door ons vervangen door nieuwe onderdelen. Hierdoor kunnen we met zekerheid stellen dat het device 100% technisch in orde is. Tot slot heeft de iPhone 7 Plus een professionele reinigingsbeurt gekregen.


‘Officiële’ kleur van de iPhone 7 Plus black

De iPhone 7 Plus black 128GB heeft meerdere benamingen. De een noemt de iPhone 7 Plus zwart of mat zwart, de ander spreekt van black of matte black. Wat zeker is, is dat het om hetzelfde device gaat. De iPhone 7 Plus black heeft een glanzend zwarte afwerking aan de voorzijde en een mat zwarte afwerking aan de achterzijde.


iPhone 7 Plus 128GB black abonnement of als los toestel kopen?

Door de nieuwe telecomwet kopen steeds meer mensen een iPhone als los in plaats van een telefoonabonnement. Dit komt onder meer vanwege het feit dat een (duur) telefoonabonnement kan leiden tot een (negatieve) BKR-registratie. Als je besluit om een refurbished iPhone 7 Plus black 128GB te kopen als los toestel en deze combineert met een sim-only abonnement, bespaar je niet alleen veel geld. Het levert je ook geen (negatieve) BKR-registratie op.

 

Product beoordelingen

4.5/5 (10 Beoordelen)


“Prima telefoon, eigenlijk alleen een heeeeel miniem gebruiksspoortje op de achterkant, verder als nieuw!”

Prima telefoon, eigenlijk alleen een heeeeel miniem gebruiksspoortje op de achterkant, verder als nieuw! Top!! En dat voor B-grade!

Gilles - 12-08-2018

Kocht een B grade iPhone 7 Plus 128GB Black

“Ik ven zeer tevreden met kwaliteit en functionaliteit van mijn iphone 7 plus.”

Ik ven zeer tevreden met kwaliteit en functionaliteit van mijn iphone 7 plus. Nergens beschadigd of visable defecten. En snel geleverd.

Hans grefkens - 01-03-2018

Kocht een A grade iPhone 7 Plus 128GB Black

“Precies zoals omschreven.”

Precies zoals omschreven. Groot scherm, fijne bediening, geen zichtbare gebruikerssporen .

Belleman - 09-06-2019

Kocht een B grade iPhone 7 Plus 128GB Black

Aanbevolen combinaties