iPhone 7 128GB Black

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone 7 128GB Black

4.5/5
Bekijk de 10 product beoordelingen
Verbinding
Nieuw prijs
879,-
Je bespaart maar liefst 42% (ten opzichte van originele nieuwprijs)
Welke productconditie wil je?

509,-

539,-

569,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Géén BKR registratie
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Hoe garanderen robots de kwaliteit?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone 7 128GB Black

De iPhone 7 black 128GB - opvolger van de iPhone 6S (Plus) - lijkt in eerste instantie nauwelijks veranderd in vergelijking met zijn voorgangers. Ondanks dat het design vrijwel gelijk is gebleven, heeft Apple inhoudelijk flink wat verandering doorgevoerd. De grootste verandering is waarschijnlijk het verwijderen van de koptelefoonaansluiting. Daarnaast heeft Apple de iPhone 7 black 128GB een verbeterde accuduur, waardoor je nog langer kunt genieten van de iPhone. Met de nieuwe A10 Fusion-processor en een nóg snellere grafische chip, is de iPhone 7 ook ideaal voor zware grafische taken zoals gamen of het opnemen van video’s in een 4K-resolutie. Een refurbished iPhone 7 kan open zijn geweest, bijvoorbeeld om een batterij te vervangen. Als gevolg hiervan kan er géén garantie worden verstrekt op de waterdichtheid van refurbished toestellen. Een refurbished iPhone 7 black 128GB is spatwater- en stofbestendig.


Wat je ontvangt bij aankoop

Bij aankoop van een refurbished iPhone 7 black 128GB krijg je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS-versie én een gratis lightning kabel met adapter.


Simkaart iPhone 7 black 128GB

In de iPhone 7 black 128GB moet een nanosimkaart, net als in de iPhone 6S. Heb je momenteel nog een ander type simkaart, zoals een micro simkaart? Neem dan contact op met je telecomprovider voor een nanosimkaart.

specificaties

Processor
Apple A10 2.23 GHz
Kleur
Black / Mat zwart
Geheugen
128gb

Plus- en minpunten

Spatwater- en stofdicht design;
Razendsnel door de A10 Fusion-processor;
Verbeterde batterijduur (tot 2 uur meer dan de iPhone 6S);
Hogere kwaliteit foto’s en video’s dankzij optische beeldstabilisatie.

Geen directe koptelefoonaansluiting (headphone jack), alleen met Lightning-naar-mini‑jack-adapter.

Wat is een refurbished iPhone 7 black 128GB?

Een refurbished iPhone 7 black 128GB is grondig gecontroleerd op méér dan 50-technische aspecten. Bij ons wordt een technische controle uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Eventuele defecte onderdelen zijn door ons vervangen door nieuwe onderdelen. Hierdoor kunnen we met zekerheid stellen dat het device 100% technisch in orde is. Tot slot heeft de iPhone 7 een professionele reinigingsbeurt gekregen.


‘Officiële’ kleur van de iPhone 7 black 128GB

De iPhone 7 black 128GB heeft meerdere benamingen. De een noemt de iPhone 7 zwart of mat zwart, de ander spreekt van black of matte black. Wat zeker is, is dat het om hetzelfde device gaat. De iPhone 7 matte black heeft een glanzend zwarte afwerking aan de voorzijde en een mat zwarte afwerking aan de achterzijde.


iPhone 7 128GB black abonnement of als los toestel kopen?

Door de nieuwe telecomwet kopen steeds meer mensen een iPhone als los in plaats van een telefoonabonnement. Dit komt onder meer vanwege het feit dat een (duur) telefoonabonnement kan leiden tot een (negatieve) BKR-registratie. Als je besluit om een refurbished iPhone 7 black 128GB te kopen als los toestel en deze combineert met een sim-only abonnement, bespaar je niet alleen veel geld. Het levert je ook geen (negatieve) BKR-registratie op.

 

Product beoordelingen

4.5/5 (10 Beoordelen)


“De prijs tegenover een nieuw toestel is samen met de 2 jaar garantie het grootste pluspunt in vergelijking met een garantie van 1 jaar op een nieuw toestel.”

De prijs tegenover een nieuw toestel is samen met de 2 jaar garantie het grootste pluspunt in vergelijking met een garantie van 1 jaar op een nieuw toestel.

Richard - 27-12-2017

Kocht een A grade iPhone 7 128GB Black

“Product voldoet aan de omschrijving, ziet er als nieuw uit!”

Product voldoet aan de omschrijving, ziet er als nieuw uit! Werkt zeer goed, top

Anoniem - 21-02-2018

Kocht een A grade iPhone 7 128GB Black

“Top toestel, zeker in vergelijking met mijn oud......”

Top toestel, zeker in vergelijking met mijn oude iPhone4, veel sneller en duidelijker scherm

Sven Verouden - 09-12-2017

Kocht een A grade iPhone 7 128GB Black
Beschermhoes en tempered glass

19,99

Bescherm jouw iPhone optimaal tegen val- en stootschade met onze iPhone beschermhoes en screenprotector van ‘tempered glass’.

Beschikbaar in 2 kleuren

Zwart   Transparant