iPhone 6 128GB Gold

€ 319,00 € 5,30 € 324,30
Niet op voorraad
SKU
S0010A6128GO

Vermelde prijzen zijn incl. BTW

Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

  • Bespaar tot wel 60%
  • Keurmerk Refurbished
  • 2 jaar garantie, óók op de batterij
  • Gratis retourneren
  • Inruilen van iPhones & iPads
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
iPhones: wat betekenen de productgradaties
Gradatie iPhone
Unboxing iPhone
Unboxing iPhone

Wat is een refurbished iPhone 6 128GB goud?

Een refurbished iPhone 6 goud van Forza Refurbished is grondig gecontroleerd - op meer dan 50-punten - en volledig gereviseerd. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen en de iPhone 6 goud 128GB is voorzien van een professionele reinigingsbeurt. Wil je graag meer weten over refurbished (iPhones)? Bekijk dan onze ‘Wat is refurbished?’-pagina.


Refurbished iPhone 6 goud 128GB mét twee jaar garantie

Als je besluit om een refurbished iPhone 6 128GB in de kleur goud bij Forza Refurbished te kopen, dan maak je een verstandige keuze. Bij ons ben je verzekerd van de allerhoogste refurbished kwaliteit. Omdat we ontzettend zeker zijn van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, geven we je standaard twee jaar garantie. Daarnaast ontvang je ook gratis nieuwe accessoires zoals een lightning kabel. Door de objectieve controle van onze robots, ben je helemaal zeker van een kwalitatief uitstekende aankoop!


Refurbished iPhone 6 goud 128GB als los toestel

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een refurbished iPhone 6 als los toestel te kopen. Dit komt onder meer vanwege de nieuwe telecomwet, hetgeen dat (dure) telefoonabonnementen steeds minder aantrekkelijk maakt. Dit kan namelijk leiden tot een negatieve BKR-registratie. Als je besluit om een refurbished iPhone 6 in de kleur goud 128GB te kopen en deze combineert met een sim-only abonnement, heb je géén last van een negatieve BKR-registratie.


Welke opslagruimte heb ik nodig?

Als je een zeer actieve gebruiker bent en daarom behoefte hebt aan veel opslagruimte, dan past dit 128GB model zeker bij je. Denk je toch niet zoveel opslagruimte nodig te hebben? Dan zou je ook een iPhone 6 64GB goud kunnen overwegen. Voor ‘normaal’ alledaags gebruik, zal een iPhone 6 16GB goud aan opslagruimte voor de meeste mensen genoeg zijn.

Meer informatie
EAN 8438473908813
Kleur Goud / Gold
Geheugen 128gb
Conditie Zo goed als nieuw
Touch ID Ja