iPhone 6S Plus

iPhone 6s Plus refurbished

De iPhone 6S Plus refurbished zorgt dankzij zijn snelheid, helder beeldscherm en 3D Touch-functie voor een fijne gebruikservaring. En dankzij het grote formaat kun je ook nog eens alles duidelijk zien. Kortom: bij de refurbished iPhone 6S Plus krijg je heel veel iPhone voor een lage prijs. Is het iets voor jou?

De refurbished iPhone 6S Plus is lekker groot en vertrouwd

De iPhone 6S Plus is de grotere variant van de iPhone 6S en is sinds 2016 refurbished bij Forza verkrijgbaar. Het kenmerkende design, waarbij het toestel dun is en de hoeken afgerond zijn, vind je ook terug op de iPhone 6S Plus refurbished. Dit uiterlijk valt nog altijd bij een grote groep mensen in de smaak en voelt vertrouwd aan. De Plus is lekker groot zodat je alles duidelijk kunt zien, en dankzij het design ligt het toestel fijn in de hand. Niet alleen het toestel, maar ook de opslagcapaciteit is groot: 64GB. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over te weinig opslag voor je apps en bestanden. De iPhone 6S Plus refurbished is in de volgende kleuren verkrijgbaar:

Een groot en helder beeldscherm

De refurbished iPhone 6S Plus beschikt over een groot beeldscherm met een diameter van 5.5-inch (13,75 cm). De weergave van alles wat je doet is haarscherp dankzij het Retina-display. Met een resolutie van 1080x1920 zitten de pixels zo dicht op elkaar, dat het oog geen onderscheid meer kan maken tussen losse pixels. Hierdoor komt elk detail tot leven en komen de kleuren volledig tot hun recht.

Snelle bediening dankzij 3D Touch en iOS

De iPhone 6S Plus refurbished is dankzij 3D Touch snel te bedienen. Met deze functie creëer je een soort rechtermuisknop, zodat je sneller gebruik kunt maken van functies van het toestel én apps. Wat je ook doet, alles voelt altijd snel aan op de refurbished iPhone 6S Plus. Dat komt omdat het toestel door de laatste versie van iOS ondersteund wordt. Met deze versie van het besturingssysteem kun je ook meteen gebruikmaken van de laatste functies.

De refurbished iPhone 6S Plus is klein in prijs

Bij Forza ontvang je heel veel iPhone voor een kleine prijs. Refurbished is de iPhone 6S Plus namelijk tientallen euro’s goedkoper dan nieuw en afhankelijk van de productconditie die je kiest bepaal je zelf hoe hoog het voordeel oploopt.

Refurbished is de iPhone 6S Plus betrouwbaar én duurzaam

Als een van de weinigen beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished. Omdat de iPhone 6S Plus op meer dan 50 punten wordt gecontroleerd voordat deze refurbished aan jou wordt verkocht, ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar product. Refurbished is daarnaast ook enorm duurzaam, omdat we zo samen voorkomen dat apparatuur onnodig op de vuilnisbelt belandt. Met twee jaar garantie én gratis nieuwe laadaccessoires kun je direct met je refurbished iPhone 6S Plus aan de slag en kun je zorgeloos van je aankoop genieten tegen een lage prijs. How smart can it be!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren