iPhone 7 32GB Red

€ 249,00 € 5,30 € 254,30
Op voorraad
SKU
S015A732RE
Zichtbaar gebruikt
€ 189
Licht gebruikt
€ 219
Zo goed als nieuw
€ 249

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


Zo goed als nieuw

Devices met een zo goed als nieuw productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht zo goed als nieuw.

Licht gebruikt

Een refurbished device dat licht gebruikt is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

Zichtbaar gebruikt

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

No Touch ID / No Face ID

De functie voor gezichtsherkenning, genaamd No Face ID, of de functie voor de vingerafdrukscanner, genaamd No Touch ID, werkt niet meer op deze iPhone. Je kunt dit toestel ontgrendelen met een eigen een pincode. Hierdoor bieden we dit toestel goedkoper aan. Cosmetisch vallen deze toestellen niet onder onze productgradaties. Ze kunnen er uitzien als een A-, B- of C-Grade, maar zijn technisch altijd 100% in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing

Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

  • Bespaar tot wel 60%
  • Keurmerk Refurbished
  • 2 jaar garantie, óók op de batterij
  • Gratis retourneren
  • Inruilen van iPhones & iPads
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
iPhones: wat betekenen de productgradaties
Gradatie iPhone
Unboxing iPhone
Unboxing iPhone

iPhone 7 32GB Red

Deze iPhone 7 heeft een behuizing in de speciale editiekleur Red. Deze kleur is in beperkte oplage door Apple geproduceerd en is ook beperkt bij Forza verkrijgbaar. Het dunne ontwerp en de afgeronde hoeken maken het stijlvolle design van deze rode iPhone 7 helemaal af. Met Touch ID, 32GB opslagruimte, goede 12- en 7-megapixel camera’s en een duidelijk LCD-beeldscherm is dit toestel enorm veelzijdig te noemen. De iPhone 7 is een goed, eenvoudig en gebruiksvriendelijk toestel waarmee je de komende jaren uitstekend vooruit kunt. Je koopt hem refurbished bij Forza, wat technisch even goed is als nieuw, maar dan tot 60% voordeliger is. Is de iPhone 7 32GB Red wat voor jou?

Red levens met rood

Apple heeft de speciale editiekleur Red in het leven geroepen om levens te redden. Een deel van Apple’s verkoopopbrengst van deze kleur gaat naar het Wereldfonds als bijdrage aan hiv/aids-behandelingen. Rood is dus niet zomaar een kleur.

iPhone 7 Red met 32GB opslagruimte

Deze rode iPhone 7 beschikt over 32GB opslagruimte. Ben je een lichte smartphonegebruiker en wil je daarnaast ook wat foto’s en media lokaal kunnen opslaan? Dan is het aan te raden om de iPhone 7 Red met 32GB opslag te kopen. Je hebt dan altijd genoeg opslagruimte en je betaalt zo nooit meer dan nodig is. Je 32GB opslag is dankzij de Touch ID vingerafdrukscanner goed beveiligd.

Een helder LCD-beeldscherm

De iPhone 7 Red heeft een 4.7 inch (11.75 cm) beeldschermdiagonaal met een resolutie van 1334 x 750 pixels. De pixels zitten zó dicht op elkaar, dat elk detail goed weergegeven wordt. Of je nu een tekst leest, een film kijkt of een spel speelt; details en kleuren komen op dit beeldscherm mooi tot hun recht.

A10-processor

De iPhone 7 32GB Red is geschikt voor de meest uiteenlopende basistaken, maar ook mobiele games spelen, films en series bekijken zijn goed mogelijk. De Apple A10-processor zorgt ervoor dat je taken snel en zonder haperingen gedaan krijgt. Je kunt ook probleemloos meerdere apps op de achtergrond draaiende houden, waardoor je goed en snel kunt multitasken.

iPhone 7 Red refurbished: van duur naar duurzaam

Deze iPhone 7 32GB Red is refurbished. Bij Forza is refurbished technisch van topniveau, want we controleren, (indien nodig) repareren en reinigen het toestel op meer dan 50 technische punten. Door de iPhone 7 refurbished te kopen, voorkomen we samen dat toestellen en onderdelen onnodig op de vuilnisbelt belanden. Dat is goed voor het milieu. Daarnaast is deze rode refurbished iPhone 7 een stuk voordeliger dan nieuw. Als je jouw oude device aan ons verkoopt en een lagere uiterlijke productconditie kiest, kan het prijsvoordeel zelfs oplopen tot 60%. Met refurbished ga je dus van duur, naar duurzaam!

Morgen in huis mét 2 jaar garantie

Is de refurbished iPhone 7 32GB Red het toestel dat bij je past? Je hebt hem morgen al gratis in huis als je vandaag vóór 22:30 uur bestelt. Je ontvangt gratis laadaccessoires én 2 jaar garantie, wat een jaar meer is dan bij Apple. Voor mankementen aan alle technische onderdelen, óók de batterij, is je toestel 24 maanden lang verzekerd.

Meer informatie
EAN 8720195020981
Manufacturer Part Number MPRL2ZD/A
Kleur Rood / Red
Geheugen 32gb
Conditie Zo goed als nieuw
Connectiviteit 3G, 4G, EDGE, GPRS, UMTS, Wifi
Processor Apple A10 2.23 GHz
Resolutie 1334 x 750 pixels
Scherm 4,7 inch (diagonaal)
Afmetingen 138,3 x 67,1 x 7,1 mm (h x b x d)
Type simkaart Nano sim
Touch ID Ja
Type oplader Lightning