iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus refurbished

De iPhone 7 Plus refurbished heeft een groot full-HD beeldscherm, beschikt over twee 12-megapixel camera’s aan de achterkant en voert alledaagse taken razendsnel uit. Zoek je een lekker snel toestel waarop alles duidelijk te zien is voor een betaalbare prijs? Dan is de refurbished iPhone 7 Plus echt iets voor jou.

Een vertrouwd design en lekker groot

De iPhone 7 Plus is uitgebracht in 2016 en is sinds medio 2017 refurbished bij Forza verkrijgbaar. Het toestel is de grotere variant van de iPhone 7 en heeft het bekende, vertrouwde design dat Apple jarenlang voor al haar toestellen gebruikte. De subtiele rondingen en dunne behuizing vallen bij een grote groep mensen in de smaak. Het toestel is lekker groot maar is door zijn design toch enorm handzaam. Of je nu kiest voor 32GB of 128GB opslagcapaciteit, je hebt altijd voldoende ruimte voor al je apps en media. En met verschillende kleuren is er altijd wel een variant die bij je past. De refurbished iPhone 7 Plus is in onderstaande kleuren verkrijgbaar:

Twee camera’s zijn beter dan één

De iPhone 7 Plus refurbished is een stukje groter en dus is er meer ruimte ontstaan voor een tweede camera aan de achterkant. Voor de cameraliefhebber is dit een echte toevoeging, want dankzij de twee camera’s is het mogelijk om verder in te zoomen waarbij minder kwaliteit verloren gaat. Ook maak je dankzij de tweede camera mooiere foto’s bij weinig licht. Verder zijn er een paar extra functies bijgekomen, zoals portretmodus. Je hebt op de iPhone 7 Plus refurbished dus veel extra mogelijkheden om mooie alledaagse foto's te maken.

De iPhone 7 Plus refurbished is krachtig en snel

De refurbished iPhone 7 Plus beschikt over een A10-processor en 3GB aan werkgeheugen. Hierdoor kun je alledaagse taken, maar ook zwaardere taken als gamen en video’s bekijken, lekker snel uitvoeren. Het toestel is van zichzelf al snel, maar dankzij iOS 14 – het recente besturingssysteem van Apple – gaat alles wat je doet nóg sneller en soepeler. De krachtige processor en het meest recente besturingssysteem maken van de refurbished iPhone 7 Plus een snel toestel waar je de komende jaren goed mee vooruit kunt.

Grote prestaties voor een kleine prijs

De iPhone 7 Plus refurbished is lekker groot, levert uitstekende prestaties en is klein van prijs. Dat komt omdat refurbished tot wel 60% goedkoper is ten opzichte van nieuw. Met de productcondities ‘zo goed als nieuw’, ‘licht gebruikt’ en ‘zichtbaar gebruikt’ bepaal je zelf hoeveel geld je op dit toestel bespaart. Maak je hierbij gebruik van ons inruilprogramma, dan loopt de korting nog hoger op.

Dit krijg je bij de refurbished iPhone 7 Plus

Je ontvangt het toestel in een doosje van Forza. Hierin zit een simkaart pin en nieuwe laadaccessoires, zodat je direct aan de slag kunt. Wist je dat je twee jaar garantie op je aankoop krijgt? Dat is een jaar meer dan gebruikelijk. Als onverhoopt een onderdeel stukgaat, wordt dit binnen enkele dagen door ons voor nieuwe onderdelen vervangen. Zo kun je maximaal genieten van jouw refurbished iPhone 7 plus.