iPhone 7 Plus 128GB Jet Black

€ 399,00 € 5,69 € 404,69
Niet op voorraad
SKU
S015A7P128JB
Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

 • Keurmerk Refurbished
 • Kwaliteitscontrole door robots
 • 2 jaar garantie, óók op de accu
 • Gratis verzending & retourneren
 • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
 • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
Phones: wat betekent A-,B- en C Grade
Gradatie
Unboxing iPhone
Unboxing

iPhone 7 Plus 128GB Jet Black

De iPhone 7 Plus jet black 128GB is de opvolger van de iPhone 6S Plus. In vergelijking met zijn voorgangers, is het design - op de kleur na - vrijwel hetzelfde gebleven. De grootste verandering is het verwijderen van de hoofdtelefoonaansluiting. Inhoudelijk heeft Apple wel degelijk veranderingen doorgevoerd aan de iPhone 7 Plus. De iPhone 7 Plus 128GB jet black heeft onder meer een verbeterde accuduur, een nieuwe A10 Fusion-processor én een krachtige grafische chip. Dit maakt het device zeer geschikt voor games en bijvoorbeeld filmen in een 4K-resolutie. Een refurbished iPhone 7 Plus kan open zijn geweest, bijvoorbeeld om een batterij te vervangen. Als gevolg hiervan kan er géén garantie worden verstrekt op de waterdichtheid van refurbished toestellen. Een refurbished iPhone 7 Plus 128GB jet black is spatwater- en stofbestendig.

Wat je ontvangt bij aankoop

Bij aankoop van een refurbished iPhone 7 Plus jet black 128GB ontvang je bij Forza standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS-versie én een gratis lightning kabel met adapter.

Simkaart iPhone 7 Plus jet black 128GBB

In de iPhone 7 Plus jet black 128GB gaat - net als in de iPhone 6S Plus - een nanosimkaart. Heb je nu nog een ander type simkaart, zoals een micro simkaart? Neem dan contact op met je telecomprovider voor een nanosimkaart.

Wat is een refurbished iPhone 7 Plus jet black 128GB?

Een refurbished iPhone 7 Plus black 128GB is grondig gecontroleerd op méér dan 50-technische aspecten. Deze controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel onze robots als door technische vakmensen. Eventuele defecte onderdelen zijn door ons vervangen door nieuwe onderdelen. Tenslotte heeft de iPhone 7 Plus een professionele reinigingsbeurt gekregen en is het device toegekend aan de daarbij horende product conditie.

‘Officiële’ kleur van de iPhone 7 Plus jet black

De een noemt de iPhone 7 jet black, de ander spreekt weer van gitzwart. Wat in ieder geval zeker is, is dat jet black een volledig glanzende - ofwel hoogglans - afwerking heeft. Deze afwerking bevindt zich zowel aan de voor- als achterzijde van het toestel.

iPhone 7 Plus 128GB jet black abonnement of als los toestel kopen?

Door de nieuwe telecomwet twijfelen steeds meer mensen tussen het kopen van een los toestel, of het afsluiten van een telefoonabonnement. Een (duur) telefoonabonnement kan tegenwoordig leiden tot een (negatieve) BKR-registratie. Als je een refurbished iPhone 7 Plus jet black 128GB als los toestel koopt en deze combineert met een sim-only, dan bespaar je veel geld. Ook levert het je in dat geval geen (negatieve) BKR-registratie op.

Meer informatie
EAN 8719481708962
Manufacturer Part Number MN4V2ZD/A
Google category code 267
Kleur GITZWART
Geheugen 128gb
Conditie A grade
Connectiviteit 3G, 4G, EDGE, GPRS, UMTS, Wifi
Processor Apple A10 2.23 GHz
Resolutie 1920 x 1080 pixels
Scherm 5,5 inch (diagonaal)
Afmetingen 158,2 x 77,9 x 7,3 mm (h x b x d)
Type simkaart Nano sim
Touch ID Ja
Type oplader Lightning
SAR Categorie Categorie C: 0,8 ≤ SAR-waarde ≥ 1,2 W/kg

Plus- en minpunten

 • Ontgrendel razendsnel jouw telefoon.
 • Maak professionele foto’s en video’s.
 • Geen kabel bij de hand?
 • Geen touch ID.
 • Geen hoofdtelefoon aansluiting.