iPhone X 64GB Space Grey No Face ID

€ 399,00 € 4,70 € 403,70
Op voorraad
SKU
S017DX64ZW
Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

 • Keurmerk Refurbished
 • Kwaliteitscontrole door robots
 • 2 jaar garantie, óók op de accu
 • Gratis verzending & retourneren
 • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
 • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
Phones: wat betekent A-,B- en C Grade
Gradatie
Unboxing iPhone
Unboxing

iPhone X 64GB Space Grey No Face ID

Deze Space Grey iPhone X heeft een prachtig OLED-beeldscherm, een goed stel camera’s, een krachtige en energiezuinige processor, is draadloos op te laden én beschikt over 64GB opslagcapaciteit. Deze iPhone is helemaal klaar voor de toekomst. Het enige dat op dit specifieke toestel ontbreekt, is de gezichtsherkenning (Face ID). Je kunt dit toestel dus uitsluitend ontgrendelen met een cijfercode. Het ontbreken van Face ID heeft geen gevolgen voor de overige prestaties van deze iPhone X, want het toestel is door Forza op meer dan 50 punten gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd. Zo kun je het maximale uit dit veelzijdige toestel halen.

Ontgrendelen met een cijfercode

Waar de iPhone X normaal gesproken over gezichtsherkenning beschikt, ontbreekt de Face ID-functie op deze specifieke iPhone X 64GB Space Grey. In plaats daarvan ontgrendel je het toestel met de pincode. Als je dit niet erg vindt, haal je voor een heel voordelig bedrag een toptoestel in huis. Het toestel zit namelijk vol met toekomstgerichte innovaties.

Groot beeldscherm, compact formaat

De iPhone X is kleiner dan de in hetzelfde jaar uitgebrachte iPhone 8 Plus, maar het beeldscherm is groter. Dat komt omdat de iPhone X het eerste toestel van Apple is dat gebruik maakt van een OLED-beeldscherm. OLED is buigzaam en kan strak op de rand worden afgewerkt. Je hebt dus een en al beeldscherm bij dit compacte toestel. En omdat OLED een zeer hoge resolutie heeft en elke afzonderlijke pixel aan- en uitgezet kan worden, heb je een haarscherp beeld met een bijzonder mooie kleurweergave.

Een krachtige én energiezuinige processor

In de iPhone X 64GB Space Grey zit een krachtige A11-processor. Deze processor heeft meerdere kernen en is bijzonder slim. Bij een bepaalde taak worden alleen de kernen gebruikt die écht nodig zijn. Dat is effectief én energiebesparend. Of je nu wilt multitasken, van Augmented Reality-toepassingen gebruik wilt maken of een grafische game wilt spelen; de krachtige processor is tegen elke taak opgewassen.

64GB opslagcapaciteit, met toegangscode beveiligd

Deze iPhone X Space Grey heeft een opslagcapaciteit van 64GB. Voor een gemiddelde smartphonegebruiker is 64GB voldoende voor het lokaal opslaan van media, apps en bestanden. Zoals eerder benoemd zijn deze gegevens niet met Face ID beveiligd, maar met een cijfercode. Dit is bijna nét zo veilig. Wel raden we aan om de toegangscode anders in te stellen dan de simkaart-pincode. Ook kun je het beste met regelmaat je toegangscode aanpassen.

Dubbele 12-megapixel camera

Met de dubbele 12-megapixel camera maak je mooie kleur- en detailrijke foto’s, ook als je bij weinig daglicht foto’s maakt of ver moet inzoomen. De voorkant beschikt over een 7-megapixel camera die elke selfie mooi vastlegt. Filmen vanaf de achterzijde is mogelijk in 4K Ultra HD en vanaf de voorzijde in Full HD. Je favoriete moment en je videogesprek heb je met de camera’s van de iPhone X dus altijd helder op beeld.

Bepaal zelf hoeveel je betaalt

Nieuw is de iPhone X een behoorlijke investering. Forza biedt met refurbished een betaalbaar én betrouwbaar alternatief. Elk toestel wordt op meer dan 50 punten grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd, waardoor het de kwaliteit van nieuw evenaart. De prijs wordt op basis van de uiterlijke staat bepaald. Met de keuze uit een A-grade (zo goed als nieuw), B-grade (licht gebruikt) en C-grade (zichtbaar gebruikt) bepaal je zelf het prijsvoordeel. Kies je ervoor om de iPhone X 64GB Space Grey te kopen zonder de Face ID-functie, dan loopt het voordeel ten opzichte van nieuw nog hoger op.

Vandaag vóór 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bestel je de refurbished iPhone X 64GB Space Grey No Face ID vandaag vóór 22:30 uur, dan heb je hem morgen al in huis. We leveren het toestel gratis met standaard 2 jaar garantie, gratis laadaccessoires, een schone iOS-installatie en een simkaart pin. Je kunt dus direct met je nieuwe aanwinst aan de slag. Is Space Grey toch niet jouw kleur is of de Face ID-functie toch een groot gemis? Dan kun je uiteraard gebruikmaken van onze 14 dagen ‘niet goed geld terug’ garantie.

Meer informatie
EAN 8719743777606
Kleur Zwart / Space Grey
Geheugen 64gb
Conditie No face ID
Touch ID Ja
SAR Categorie Categorie C: 0,8 ≤ SAR-waarde ≥ 1,2 W/kg

Plus- en minpunten

 • Ontgrendel razendsnel jouw telefoon.
 • Maak professionele foto’s en video’s.
 • Geen kabel bij de hand?
 • Geen touch ID.
 • Geen hoofdtelefoon aansluiting.