iPhone SE 16GB Wit

iPhone SE 16GB Wit

4.5/5
Bekijk de 10 product beoordelingen
Verbinding
Nieuw prijs
489,-
Je bespaart maar liefst 45%
Welke productconditie wil je?

269,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

Remarketed (als nieuw)

Toestellen in een remarketed conditie bevatten géén gebruikssporen. Dit zijn devices van de hoogste kwaliteit. Dit type toestel is bijna niet onderscheidbaar van een nieuw toestel. Remarketed devices zijn vaak afkomstig vanuit geannuleerde orders, RMA (retourneren met authorisatie) of uit voorraad overschotten. Bij bepaalde remarketed toestellen is er zelfs sprake van een letterlijk nieuw device!


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Een A-grade toestel heeft slechts één tot drie lichte gebruikerssporen. Hierdoor zijn A-grade toestellen niet tot nauwelijks onderscheidbaar van nieuwe devices. In het oude Forza-gradatiesysteem (voor 14 juli 2017) had dit type device een productconditie van 4 of 5 sterren.


 

B-grade (zichtbaar gebruikt)

Wanneer een toestel een B-grade productconditie heeft is er sprake van zichtbare gebruikerssporen. Dit zouden eventuele deukjes of krasjes kunnen zijn. Dat het toestel eerder gebruikt is, is alleen te zien aan de buitenkant. Inhoudelijk is een B-grade toestel technisch 100% in orde. In het oude Forza-gradatiesysteem (voor 14 juli 2017) had dit type device een productconditie van 3 sterren.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires en handleiding
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Afhalen bij ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Hoe garanderen robots de kwaliteit?
Wat betekent A-grade & B-grade?
Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone SE 16GB Wit

De iPhone SE is een relatief kleine 4-inch telefoon met de inhoudelijke kracht van de iPhone 6S. Het design van de iPhone SE Wit met 16GB heeft slechts enkele veranderingen ondergaan, in vergelijking met de iPhone 5S. De werkelijke verbeterpunten zijn doorgevoerd aan de binnenkant van de iPhone SE Wit met 16GB. Zo maak je met de 12 megapixel camera de mooiste foto’s en film je met een 4K resolutie. Dit resulteert in het opnemen en vastleggen van prachtige foto’s en video’s.


Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone SE Wit 16GB kun je veel geld besparen. Naast een scherpe prijs biedt Forza Refurbished de hoogste kwaliteit refurbished en remarketed. Daarom ontvang je standaard 2 jaar garantie op je refurbished iPhone SE Wit 16GB.

specificaties

Processor
Apple A9 1.8 GHz + M9 chip
Kleur
Wit / Silver
Geheugen
16gb

Plus- en minpunten

Film in een 4K-resolutie (ultra-HD) met de 12-megapixel camera
Compatibel met iOS 11 vanwege de 64-bit processor
Dezelfde krachtige chip als de iPhone 6S, maar dan met een kleiner scherm
Het compacte formaat maakt het een ideale broekzak telefoon

De SE heeft geen 3D-Touch zoals de iPhone 6S
Kleiner schermformaat dan de iPhone 6(S)

Met de iPhone SE zijn er vele verbeteringen doorgevoerd in verhouding met zijn voorganger, de iPhone 5S. Niet alleen het design van de iPhone SE Wit 16GB is aangepast, de daadwerkelijke verbeteringen zijn inhoudelijk doorgevoerd. Zo beschikt de nieuwe krachtige 4-inch iPhone SE over een A9-processor met een 64-bit architectuur. Dit maakt de iPhone uitermate geschikt voor het afspelen van films en het spelen van games. De nieuwe draadloze verbindingen 802.11ac en 4G LTE maken het mogelijk om nog sneller te internetten, downloaden en streamen.


Een refurbished iPhone SE Wit 16GB van Forza Refurbished is goedkoper dan een nieuwe iPhone SE. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze refurbished devices, ontvang je standaard twee jaar garantie. Zo ook op je refurbished iPhone SE. Daarnaast is de iPhone SE voorzien van de volledige nieuwe versie van iOS.

 

Product beoordelingen

4.5/5 (10 Beoordelen)


“Deze iPhone besteld voor mijn vrouw als vervanger voor een iPhone 5, zij gebruikt hem hoofdzakelijk waar het eigenlijk voor bedoeld is , bellen.”

Deze iPhone besteld voor mijn vrouw als vervanger voor een iPhone 5, zij gebruikt hem hoofdzakelijk waar het eigenlijk voor bedoeld is , bellen...
Top toestel en zag er zeer netjes uit, plus de twee jaar garantie trok mij iig over de streep...

Patrick. - 12-01-2018

Kocht een A grade iPhone SE 16GB Wit

“Ontvangen telefoon is netjes, 1 kleine kras op voorzijde scherm van 0.”

Ontvangen telefoon is netjes, 1 kleine kras op voorzijde scherm van 0.5 cm en op hoekjes iets lakschade (beide niet hinderlijk).

Chris de Wilde - 27-12-2017

Kocht een B grade iPhone SE 16GB Wit

“Netjes en snel verstuurd, toestel ziet er gaaf uit en tot nu toe geen verschil tussen nieuw en Refurbished kunnen ontdekken.”

Netjes en snel verstuurd, toestel ziet er gaaf uit en tot nu toe geen verschil tussen nieuw en Refurbished kunnen ontdekken.

Huisman - 02-03-2017

Kocht een A grade iPhone SE 16GB Wit

Aanbevolen combinaties

iPhone SE 16GB Wit + Wallet Book + Safety Glass

15% korting op accessoires
-15%
-15%
€ -,--
€ -,--

iPhone SE 16GB Wit + Beschermhoes + Safety Glass

15% korting op accessoires
-15%
-15%
€ -,--
€ -,--

iPhone SE 16GB Wit + Earpods + Safety Glass

15% korting op accessoires
-15%
-15%
€ -,--
€ -,--