iPhone SE 32GB Goud

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone SE 32GB Goud

4.5/5
Bekijk de 16 product beoordelingen
Welke productconditie wil je?

159,-

179,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

 • Keurmerk Refurbished
 • Kwaliteitscontrole door robots
 • 2 jaar garantie, óók op de accu
 • Inclusief laadaccessoires
 • Gratis verzending & retourneren
 • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
 • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Kijk mee achter de schermen bij Forza
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone SE 32GB Goud

De iPhone SE 32GB goud is de meest krachtige 4-inch smartphone van Apple. De afkorting SE staat voor ‘Special Edition’ en dat is zeker niet zonder reden. Aan de buitenkant lijkt de iPhone SE 32GB goud een iPhone 5S, inhoudelijk is er veel meer veranderd. De iPhone SE 32GB goud heeft namelijk een krachtige 64 bits A9-processor, die ook in de iPhone 6S zit. Ook heeft Apple de batterijduur en de camera verbeterd.


Als je een compacte, maar zeer krachtige iPhone wilt kopen, dan is de iPhone SE 32GB goud dé Apple iPhone voor jou. Met de 12-megapixel camera maak je Live Photo’s en film je in een 4K (ultra-HD) resolutie. Jouw meest bijzondere momenten leg je altijd vast in een met een hoogwaardige kwaliteit foto’s of video’s.


Goedkope iPhone SE 32GB goud kopen?

Het kopen van een iPhone SE 32GB goud hoeft geen dure uitgave te zijn. Met een refurbished iPhone SE 32GB goud bespaar je veel geld. In vergelijking met de originele nieuwprijs, kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn. Ook krijg je gratis nieuw accessoires (lightning kabel en adapter) meegeleverd én twee jaar garantie op je aankoop.

specificaties

Processor
Apple A9 1.8 GHz + M9 chip
Kleur
Goud / Gold
Geheugen
32gb

Plus- en minpunten

Film in een 4K-resolutie (ultra-HD) met de 12-megapixel camera
Compatibel met iOS 11 en iOS 12 vanwege de 64-bit processor
Dezelfde krachtige chip als de iPhone 6S, maar dan met een kleiner scherm
Het compacte formaat maakt het een ideale broekzak telefoon

De SE heeft geen 3D-Touch zoals de iPhone 6S
Kleiner schermformaat dan de iPhone 6(S)

Wat is een refurbished iPhone SE 32GB goud?

Refurbished toestellen zijn - op enkele uitzonderingen na - vrijwel altijd eerder gebruikt, net zoals tweedehands iPhones. Het verschil tussen tweedehands en refurbished is dat deze refurbished iPhone SE 32GB goud grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd is.


Technische controle iPhone SE 32GB goud

Een technische controle bestaat bij Forza Refurbished uit een controle op méér dan 50 punten. De iPhone SE 32GB goud is objectief door speciale robots en door technici gecontroleerd. Indien een onderdeel niet aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet, vervangen wij deze door een volledig nieuw onderdeel. Tot slot is de iPhone SE 32GB goud professioneel gereinigd met een schone iOS-installatie en door middel van een fysieke reinigingsbeurt.


Voordelen van een refurbished iPhone SE 32GB goud

 • In vergelijking met de originele nieuwprijs bespaar je tot wel 60%;
 • Je zit niet vast aan een duur één- of tweejarig abonnement;
 • Bij aankoop krijg je twee jaar garantie, óók op de accu van de iPhone SE;
 • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd (lightning kabel en adapter);
 • De iPhone SE 32GB goud is objectief gecontroleerd door speciale robots;
 • Je levert een duurzame bijdrage aan ons milieu.

 

Product beoordelingen

4.5/5 (16 Beoordelen)


“De telefoon ziet er gewoon heel netjes uit en hij functioneert prima.”

De telefoon ziet er gewoon heel netjes uit en hij functioneert prima. Het scheelt qua prijs ook niet zoveel met een nieuwe, maar toch. En ik hoef niet zo nodig een nieuwe telefoon als ze zo zijn als deze.

Anoniem - 13-11-2018

Kocht een A grade iPhone SE 32GB Goud

“De iPhone SE is een prima telefoon als je niet perse het nieuwste van het nieuwste wilt, maar wel graag een handzame telefoon met veel gebruiksgemak en o.”

De iPhone SE is een prima telefoon als je niet perse het nieuwste van het nieuwste wilt, maar wel graag een handzame telefoon met veel gebruiksgemak en o.a. een goede camera. A-grade is vrijwel niet van nieuw te onderscheiden, het toestel ziet er nieuw uit. Een aanrader dus!

Saskia - 17-09-2018

Kocht een A grade iPhone SE 32GB Goud

“Na telefonisch contact met een paar vragen heb ik een iphone se besteld.”

Na telefonisch contact met een paar vragen heb ik een iphone se besteld. Deze was de volgende dag binnen en ziet er echt goed uit. Het betrefdt een b grade en voldoet ruim aan mijn verwachting. 2 kleine krasjes op het scherm die alleen zichtbaar zijn door er schuin op te kijken met weerspiegeling van het licht erop. En een krasje/puntje op de zijkant. De telefoon geeft aan dat de accu nog 100% is waar ik heel blij mee ben. Ik hoop dat hij nog jaren mee kan en 2 jaar grantie is dan wel heel prettig.

Laurens - 09-07-2018

Kocht een B grade iPhone SE 32GB Goud

Aanbevolen combinaties