Macbook Pro banner

1 artikel(en)

1 artikel(en)

MacBook Air 11 Inch  Core i5 1.6 GhZ 256GB 4GB Ram
 999,-

 599,-

MJVP2LL/A

Bouwjaar
Early 2015
Processor
Core i5
Type Opslag
Flash (SSD)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

MacBook Air 11 inch


Ben jij privé of voor je werk veel onderweg en ben je op zoek naar een MacBook die je overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen? De MacBook Air 11 inch is de meest goedkope en kleinste laptop van Apple. Deze 11 inch laptop (25,6 cm bij 14,5 cm), heeft een prachtig en strak uiterlijk zoals we zijn gewend van Apple, weegt bijna niks en is dus de perfecte laptop voor onderweg of voor thuis op de bank. Deze 11 inch laptop past gemakkelijk in je tas en heeft een batterijduur tot maximaal 12 uur, afhankelijk van waarvoor je de laptop gebruikt uiteraard. Het prachtige design dankt deze 11 inch laptop aan de aluminium behuizing, dit maakt de MacBook Air 11 inch ook nog eens extra stevig. Deze MacBook Air 11 inch is aan de buitenkant niet voorzien van overbodige lampjes en stickers, ook zijn de overbodige poorten geskipt, zoals bijvoorbeeld de HDMI ingang. Hierdoor ziet de Apple laptop er zeer netjes uit, met de look en feel die je gewend bent van Apple’s MacBook Air designs.MacBook Air 11 inch refurbished kopen


Wil je wel heel graag een MacBook Air 11 inch, maar niet de hoofdprijs betalen? Bij Forza Refurbished hebben we een perfect alternatief, een MacBook Air 11 inch refurbished! Je bespaart hiermee een hoop geld wanneer je kiest voor een refurbished MacBook. Je krijgt hier ook nog eens 2 jaar garantie bij én draagt je een steentje bij aan het milieu, aangezien de MacBook Air 11 inch refurbished een tweede leven heeft gekregen. Inhoudelijk is elke refurbished Macbook Air 11” 100% technisch in orde. De refurbished MacBook Air 11” krijgt een B-grade wanneer deze lichte gebruikerssporen heeft. Als het device nauwelijks van nieuw te onderscheiden is, krijgt de MacBook Air 11” een A-grade.


11 inch laptop kopen: De voor -en nadelen


Kies je voor een 11 inch laptop, dan kies je in ieder geval voor een laptop die je altijd en overal gemakkelijk mee kan nemen in en makkelijk is op te bergen. Bijkomend voordeel is dat een 11 inch laptop ook erg licht is, de MacBook Air 11 inch refurbished weegt net iets meer dan 1 kg. Een nadeel van een 11 inch laptop is vaak dat het toetsenbord en het touchpad snel te klein zijn wanneer je een lange periode aan het werk bent achter je laptop. Dit valt natuurlijk makkelijk op te lossen door de aanschaf van een los toetsenbord en losse muis.


De voordelen van een (Forza) refurbished MacBook Air 11”

Wanneer je kiest voor een MacBook Air 11 inch refurbished van Forza Refurbished, bespaar je niet alleen een hoop geld op je aankoop, maar profiteer je van nog veel meer voordelen:

  • Standaard twee jaar garantie op je aankoop;
  • MacBook Air 11” is inclusief laad accessoires;
  • Voor elk budget een refurbished MacBook;
  • Gecontroleerd en gereviseerd door technici;
  • Duurzaam voor het milieu door hergebruik;MacBook Air 11 inch sleeve

Alle MacBooks van Forza Refurbished zijn ‘onder de motorkap’ 100% technisch in orde. Afhankelijk of je kiest voor een MacBook Air 11 inch A-grade, B-grade of C-grade, is het slim om hier een sleeve bij te kopen. Hiermee bescherm je jouw MacBook Air tegen stof, vuil, krassen en andere schade. De sleeves voor deze 11 inch laptop zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.