MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 256GB 4GB Ram (White Spots)

MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 256GB 4GB Ram (White Spots)

Processor
Core i5 @ 1.6 GHz
Opslag
256 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
4 GB (1600 Mhz)
Welke productconditie wil je?

699,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Wat is een refurbished MacBook?
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 256GB 4GB Ram (White Spots)

Ben je van plan om een MacBook Air 13” Core i5 te kopen? Deze MacBook Air 13” is uitgerust met een 1.6 Ghz Core i5-processor. Daarnaast beschikt de MacBook ook over 256GB aan SSD-opslag en 4GB ram-geheugen. Kies je voor een refurbished MacBook Air 13” van Forza Refurbished, dan bespaar je ook nog eens veel geld! Bovenop onze scherpe prijs ontvang je ook nog eens twee jaar garantie.


Let op! Het scherm van deze MacBook Air bevat één of meerdere kleine white spots, of heeft een drukpunt. Dit zorgt ervoor dat je enig kleurverschil kunt zien tijdens het opstarten of het gebruik. Bij de afbeeldingen zie je een voorbeeld hoe het er mogelijk uit ziet op jouw device. De MacBook is verder volledig functioneel, op ruim 20 punten gecontroleerd en voorzien van 24 maanden garantie.

specificaties

Processor
Core i5
CPU Snelheid
1.6 GHz
Opslag
256 GB
Geheugen (RAM)
4 GB (1600 Mhz)

Deze MacBook Air 13” Core i5 1.6 Ghz heeft 256GB aan SSD-opslag en 4GB aan werkgeheugen. Het is een ideale MacBook voor alledaags gebruik. Het lichte en compacte formaat van deze 13-inch MacBook Air maakt hem ideaal voor reizigers. Een ander groot voordeel van deze MacBook Air 13” is de accuduur. Deze gaat tot wel 12 uur mee!


Processor

De MacBook Air is uitgerust met een Core i5-processor met Broadwell-technologie en heeft een klokfrequentie van 1.6 Ghz. De processor bestaat uit twee onafhankelijke processor cores die werken op één gezamenlijke chip.


Werkgeheugen

Het 4GB ram-geheugen van deze MacBook Air 13” heeft 3MB aan level 3 cache geheugen met 1600 MHz. Dit maakt de MacBook Air ideaal voor het bewerken van documenten of voor bijvoorbeeld eenvoudigere fotobewerking.


Let op! Het scherm van deze MacBook Pro bevat één of meerdere kleine white spots, of heeft een drukpunt. Dit zorgt ervoor dat je enig kleurverschil kunt zien tijdens het opstarten of het gebruik. Bij de afbeeldingen zie je een voorbeeld hoe het er mogelijk uit ziet op jouw device. De MacBook is verder volledig functioneel, op ruim 20 punten gecontroleerd en voorzien van 24 maanden garantie.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product