Macbook Pro 13 Inch Core i5 320GB

Macbook Pro 13 Inch Core i5 320GB

Processor
Core i5 @ 2.3 Ghz
Opslag
320 GB - HDD
Werkgeheugen (RAM)
4 GB (1333 Mhz)
Nieuw prijs
1149,-
Je bespaart maar liefst 57% (ten opzichte van originele nieuwprijs)
Welke productconditie wil je?

499,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie, hieronder volgt een korte samenvatting.


A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er bij deze grade ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (zichtbaar gebruikt)

Alles wat (net) geen A-grade is, valt in de categorie B-grade. Bij de productconditie B-grade is er sprake van zichtbare gebruikerssporen. Eventueel zou er zelfs sprake kunnen zijn van één of meerdere kleine(re) deukjes. Ook de B-grade devices zijn producttechnisch 100% functioneel.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Afhalen bij ruim 3.000 PostNL afhaalpunten
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Wat is een refurbished MacBook?
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade & B-grade?

Macbook Pro 13 Inch Core i5 320GB

Een refurbished MacBook kopen? Er zijn verschillende modellen van de MacBook te verkrijgen bij Forza Refurbished, het is maar net waar je naar op zoek bent en wat je uit wilt geven. Het fijne van een refurbished MacBook is dat je veel geld bespaard op je aankoop, en waarschijnlijk niet eens door hebt dat de MacBook refurbished is!

Specificaties MacBook ProEr zitten verschillende specificaties aan de MacBook Pro, maar deze verschillen ook weer per model. Vergelijk daarom de verschillende MacBook Pro’s om zo tot de beste keuze te komen. Zo zit er onder andere een verschil in het aantal inches en de processor van de MacBook.

specificaties

Processor
Core i5
CPU Snelheid
2.3 Ghz
Opslag
320 GB
Geheugen (RAM)
4 GB (1333 Mhz)

Een MacBook Pro 13 Inch Core i5 met 320GB aan opslag is een populaire MacBook. De MacBooks van Apple beschikken allen over een gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Het nadeel van een MacBook Pro 13 Inch Core i5 is dat de nieuwprijs best hoog is. Kies daarom voor een refurbished MacBook Pro. Zo kun je veel geld besparen op je nieuwe MacBook!

De mogelijkheden van een MacBook Pro 13 Inch i5 320GB zijn eindeloos. Dit is ook een van de redenen dat steeds meer mensen kiezen voor een MacBook Pro. Wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Pro geniet je van de kwaliteit van een MacBook, maar dan voor een vriendelijke prijs.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product