MacBook Pro 13 Inch Retina Core i5 2.8 Ghz

MacBook Pro 13 Inch Retina Core i5 2.8 Ghz

Bouwjaar
Mid 2014
Processor
Core i5 @ 2.8 Ghz
Opslag
512 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
8 GB (1600 Mhz)
MacBook voor
Thuisgebruik / Student / Zakelijk
Welke productconditie wil je?

1014,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Pro 13 Inch Retina Core i5 2.8 Ghz

Wil jij graag een compacte, maar krachtige MacBook kopen? Een laptop met de nodige power die je gemakkelijk mee kunt nemen is de Apple MacBook Pro 13 Inch Retina Core i5 2.8 Ghz. Helaas is een MacBook Pro behoorlijk prijzig. Kies daarom voor een refurbished MacBook Pro van Forza Refurbished. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze devices ontvang je bij Forza Refurbished standaard 2 jaar garantie op je refurbished device.

specificaties

Processor
Core i5
CPU Snelheid
2.8 Ghz
Opslag
512 GB
Geheugen (RAM)
8 GB (1600 Mhz)

De MacBook Pro 13 Inch met Retina-display en 512GB is een geweldige laptop. Zeker wanneer je op zoek bent naar een laptop waar je eenvoudig mee kunt multitasken is deze MacBook Pro dé laptop voor jou. Dankzij het Retina-display is het beeld ook nog eens haarscherp en komen kleuren geheel tot hun recht.

Enige nadeel van de MacBook Pro 13 Inch Retina is dat deze best duur is. Gelukkig heeft Forza Refurbished diverse refurbished MacBooks in het assortiment. Zo ook de refurbished MacBook Pro 13 Inch Retina. Ga voor een refurbished MacBook Pro van Forza Refurbished, bespaar geld en ontvang standaard 2 jaar garantie op je device!

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product