MacBook Pro Core i5 2.5 GhZ 13 inch 128gb 4gb ram

MacBook Pro Core i5 2.5 GhZ 13 inch 128gb 4gb ram

5/5
Bekijk de 1 product beoordelingen
Bouwjaar
Mid 2012
Processor
Core i5 @ 2.5 Ghz
Opslag
128 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
4 GB (1600 Mhz)
MacBook voor
Thuisgebruik (basis)
Welke productconditie wil je?

749,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Wat is een refurbished MacBook?
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Pro Core i5 2.5 GhZ 13 inch 128gb 4gb ram

Een refurbished MacBook MD101LL/A kopen? Er zijn verschillende modellen van deze MacBook te verkrijgen bij Forza Refurbished, het is maar net waar je naar op zoek bent en wat je uit wilt geven. Deze versie beschikt over een 128GB SSD en 4GB. Deze SSD drive zorgt ervoor dat deze versie een stuk sneller is dan versies met een HDD. Daarnaast beschikt deze macbook over een Core i5 2.5 Ghz processor met een turbofrequentie tot wel 3.1 Ghz.

specificaties

Processor
Core i5
CPU Snelheid
2.5 Ghz
Opslag
128 GB
Geheugen (RAM)
4 GB (1600 Mhz)

Een refurbished MacBook kopen? Er zijn verschillende modellen van de MacBook te verkrijgen bij Forza Refurbished, het is maar net waar je naar op zoek bent en wat je uit wilt geven. Het fijne van een refurbished MacBook is dat je veel geld bespaard op je aankoop, en waarschijnlijk niet eens door hebt dat de MacBook refurbished is!Er zitten verschillende specificaties aan de MacBook Pro, maar deze verschillen ook weer per model. Vergelijk daarom de verschillende MacBook Pro’s om zo tot de beste keuze te komen. Zo zit er onder andere een verschil in het aantal inches en de processor van de MacBook.

 

Product beoordelingen

5/5 (1 Beoordelen)


“Net gekocht.”

Net gekocht. Heb dus nog geen mening

May - 01-11-2017

Kocht een B grade MacBook Pro Core i5 2.5 GhZ 13 inch 128gb 4gb ram