MacBook Pro 15 Inch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MacBook Pro 15 inch refurbished

De MacBook Pro is de krachtigste en meest veelzijdige refurbished MacBook uit ons notebook-assortiment. Met een indrukwekkend 15 inch beeldscherm, supersnelle processors, een grote batterij en een enorme opslagruimte is de MacBook Pro 15 inch refurbished dé notebook voor eindeloos thuis- en werkgebruik én voor professioneel gebruik. Kom maar op met dat zware werk!

De MacBook Pro 15 inch refurbished heeft een geweldig beeldscherm

De refurbished MacBook Pro is dankzij zijn 15-inch beeldscherm (37.5 cm) één grote plek van belevenis. Het Retina-display zorgt ervoor dat jouw foto’s en video’s tot leven komen en dat je alles enorm duidelijk ziet. Witte tinten zijn uitzonderlijk goed zichtbaar, zwart is ook écht zwart en kleuren zien er natuurgetrouw uit. Het maakt niet uit waar je werkt met je MacBook Pro 15 inch refurbished; je hebt alles altijd groot, schitterend en scherp in beeld. Is één beeldscherm niet genoeg? Dan sluit je gewoon een externe monitor of je iPad als tweede beeldscherm aan!

Je werk heb je razendsnel af

De snelheid waarop de MacBook Pro 15 inch refurbished werkt is bijna niet bij te houden. De krachtige hardware is zorgvuldig afgestemd op de verfijnde software MacOS. Hierdoor kun je razendsnel professioneel werken zonder last te hebben van haperingen of wachttijden op de MacBook Pro 15 inch refurbished. Je werk is vliegensvlug af en programma’s als InDesign, PhotoShop en Premiere Pro werken soepeler dan ooit tevoren. Hierdoor kun je jarenlang zorgeloos en comfortabel vooruit met de refurbished MacBook Pro 15 inch, zonder dat hij trager wordt.

Werk nóg efficiënter op de MacBook Pro 15 inch refurbished met de Touch Bar

Sommige van onze MacBook Pro 15 inch refurbished beschikken over een Touch Bar. Via deze aanraakgevoelige OLED-strip kun je allerlei functies bedienen. Welke functies dat zijn, is afhankelijk van het programma dat je gebruikt. De Touch Bar is even breed als het toetsenbord en biedt allerlei shortcuts, waardoor je taken sneller gedaan krijgt met minder handelingen. Niet elke MacBook Pro 15 inch refurbished heeft zo’n Touch Bar. We hebben ook varianten met de vertrouwde rij functietoetsen. Dat werkt nét zo snel, maar dan nét even anders.

Naadloze samenwerking tussen meerdere apparaten

Ben je al in het bezit van een iPhone of iPad? Dan gaat er dankzij Apple's Ecosysteem een nieuwe manier van werken voor je open als je een MacBook Pro 15 inch refurbished aanschaft. Apple-apparaten werken naadloos met elkaar samen. Je kunt dus probleemloos switchen tussen je iPhone, iPad en MacBook en op alle apparaten blijven werken. Zo kun je een e-mail typen op je notebook en deze afmaken via je iPhone. Foto’s en video’s die je met je iPhone maakt, staan binnen enkele seconden op je MacBook Pro 15 inch refurbished. Je kunt dus direct aan de slag om ze via programma’s als PhotoShop en Premiere Pro te bewerken. Ook bellen met je MacBook is mogelijk als je meerdere Apple-apparaten bezit. Er zijn nog veel meer verfijnde snufjes waar je snel achter komt als je de MacBook Pro 15 inch refurbished in je bezit hebt.

De MacBook Pro 15 inch refurbished ziet er strak uit

Niet alleen de prestaties, maar ook het design van de refurbished MacBook Pro 15 inch is indrukwekkend. De notebook beschikt over een flinterdunne aluminium behuizing, die er minimalistisch en hierdoor erg mooi uitziet. Daarnaast is het ook functioneel. Aluminium is namelijk sterk, duurzaam én licht. Je MacBook kan dus wel tegen een stootje en je neemt hem comfortabel overal mee naartoe.

Kies de refurbished MacBook Pro 15 inch. Waarom teveel betalen?

De Pro-serie van Apple wordt geroemd om het premium design, de krachtige prestaties en het mooie beeldscherm. Apple staat ook bekend om de dure prijs, maar Forza heeft een betaalbaar én betrouwbaar alternatief: een MacBook Pro 15 inch refurbished. Dankzij het Keurmerk Refurbished zijn onze refurbished Apple-producten nét zo goed als nieuw en dankzij de keuze uit verschillende productcondities kan je voordeel oplopen tot 60%. Daarnaast lever je een enorm belangrijke bijdrage aan het behoud van ons milieu. In plaats van dat een MacBook Pro 15 inch onnodig wordt afgeschreven en vernietigd, krijgt deze op een professionele wijze een tweede leven als refurbished toestel.

De MacBook Pro 15 inch refurbished mét 2 jaar garantie

Bij Forza krijg je standaard de nieuwste MacOS-installatie, gratis laadaccessoires én 2 jaar garantie op de MacBook Pro 15 inch refurbished. Ondanks uitvoerige controles kan er onverhoopt toch een technisch mankement ontstaan. Stuur je MacBook gratis naar ons op, zodat één van onze ervaren technici het binnen enkele werkdagen kan repareren. Zo kun je zorgeloos van je refurbished MacBook Pro 15 inch genieten, wat er ook gebeurt.