Quality control by robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen in huis

9,0/10 van
2.192 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

Quality control by robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.192 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

1-10 van 97

1-10 of 97

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het kopen van een refurbished iPhone SE kan een heel verstandige keuze zijn. Je leest het goed: dat ‘kan’, want dit hoeft namelijk niet altijd het geval te zijn.

De iPhone SE, geïntroduceerd in het voorjaar van 2016, is de goedkoopste iPhone die Apple ooit heeft uitgebracht. SE in de naam staat voor ‘Special Edition’ en dat is dit toestel ook! Ondanks het compacte formaat liegen de prestaties er niet om.

Twijfel je tussen het kopen van een iPhone 6 of een iPhone 6S als los toestel? In dit artikel leggen we je graag uit wat de (technische) verschillen zijn tussen beide iPhones.

.

Sinds mei 2017 heeft Forza Refurbished een partnership met Belsimpel. Uiteraard zijn we er bijzonder trots op dat ook een A-merk als Belsimpel vertrouwt op de kwaliteit van Forza Refurbished.

Uit onderzoek van (American Customer Satisfaction Index) blijkt dat de iPhone SE de meest populaire smartphone is van de Verenigde Staten. In dit artikel lees je waarom dit zo'n ontzettend populaire telefoon is.

Wanneer er een nieuwe iPhone wordt onthuld is het vrijwel altijd zo dat dit model beter is dan zijn voorganger. Logisch, want dat zou het doel van een nieuwe iPhone ook moeten zijn, toch? Soms zijn de verbeteringen toch minder groot dan verwacht.

Geplaatst op Jun 14, 2017

De voordelen van een iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus is de eerste echt grote iPhone die Apple heeft gemaakt. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van de 6 Plus? In dit artikel vertellen wij je graag alles over de voordelen van deze 5,5 inch-iPhone.

Jaarlijks vindt het WWDC (Worldwide Developer Conference) plaats. Dit jaar presenteerde Apple in San Jose een aantal zeer interessante nieuwe soft- en hardware ontwikkelingen.

Geplaatst op May 24, 2017

4 voordelen van een refurbished iPhone 5C

Ben je op zoek naar een andere telefoon en hoef je niet per se het nieuwste en duurste model te hebben? Wellicht past dan de iPhone 5C dan wél bij je! In dit artikel geven we je vier redenen om te kiezen voor een refurbished iPhone 5C.

.

Per 1 mei 2017 zijn er weer aantal dingen veranderd in de telecomwet. Telefoonproviders zijn sinds de wijzigingen verplicht om de melding “Let op, geld lenen kost geld” te tonen op hun website wanneer zij abonnementen met een ‘gratis’ telefoon aanbieden.

1-10 van 97

1-10 of 97

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5