Financial Controller


Forza Refurbished verkoopt kwalitatief hoogwaardige refurbished Apple producten. Deze zijn door onze collega’s en gespecialiseerde software gecontroleerd en worden verkocht met twee jaar garantie en het Refurbished Keurmerk. Jaarlijks groeien wij en zo wordt ons duurzame product niet alleen door bekende grote bedrijven verkocht maar kan je ook als consument rechtstreeks via onze webshop kopen. 

Als je beschikt over hbo niveau en een gedegen brede administratieve en financiële kennis en ervaring dan heb je nu de kans jouw bijdrage te leveren om onze groeiende organisatie nog verder te professionaliseren. Het betreft een uitvoerende en aansturende functie met een ondersteunende rol naar de financieel directeur. Het finance team bestaat uit 5 collega’s.

Je zult onder meer je bijdrage leveren aan de afstemming en controle van het grootboek (balans en W&V) en BTW aangiften verrichten in diverse landen. De betalingen en verwerking van onze buitenlandse inkopen verricht je zelf. Je komt bij ons in aanraking met alle financiële en administratieve werkzaamheden die volgen uit onder meer inkoop, techniek, productie, logistiek en verkoop. Inclusief week- en maandafsluitingen. Vanzelf ben je uitstekend bekend met Microsoft Office (met name Excel en Outlook).

Voor de verkoop werken wij met de webshop Magento en overige processen worden verwerkt in SAP ByDesign. Dit ERP systeem is recent geïmplementeerd en je zult toezien op de processen en aansluiting hiervan. Wij bevinden ons in de fase waarbij functionaliteiten verder uitgebouwd (moeten) worden en begeleid binnen diverse uitvoerende afdelingen. Dat is nog flink aanpakken, meedenken, initiatief en handen uit de mouwen.

Spreekt dit je aan en wil jij onderdeel uitmaken van ons bedrijf, ben je fulltime beschikbaar en kom je uit Breda of directe omgeving dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je start met een tijdelijke overeenkomst maar altijd met de bedoeling de samenwerking voort te zetten.

Je kunt contact opnemen met René Vergeer (financieel directeur), 088-144 77 89, of mailen naar rene.vergeer@forza-refurbished.nl

Ons bedrijf is gevestigd in het bedrijvencomplex BondPark aan de Graaf Engelbertlaan 75, Breda.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.