Forza Femke

Forza Femke,
hét gezicht van Forza

Wie is Forza Femke

Ze kent alle voordelen van iPhones, iPads en MacBooks. Ze weet iedereen het beste advies te geven op het gebied van Apple devices. Daarom is ze sinds 2020 het nieuwe gezicht van Forza. Het is Forza Femke.

Misschien heb je haar al gezien op onze website, een poster of social media. Misschien heb je al eerder met haar gesproken over Forza? Femke is namelijk al geruime tijd het gezicht van Forza als accountmanager. Hierbij helpt ze bedrijven om de voordelen te benutten van refurbished Apple. Sinds kort schittert ze ook in al onze communicatie uitingen.


Het lag voor de hand. Haar charisma, enthousiasme en manier waarop ze de voordelen van refurbished Apple kan uitleggen. Femke is de perfecte ambassadeur van Forza én refurbished Apple.


Met haar krachtige persoonlijkheid adviseert ze bedrijven en helpt ze hen te besparen. Ze weet waar ze voor staat en draagt deze waarde ook graag uit. Refurbishing draagt bij aan duurzaamheid en haar missie is om iedereen te voorzien van kwalitatieve, scherp geprijsde én duurzame hardware.


How smart can it be!