iPad Pro 12.9 Inch (2016) 128GB Silver Wifi Only

€ 824,95 € 1,60 € 826,55
Niet op voorraad
SKU
SA20WWIPP128
Zo goed als nieuw
€ 824,95

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


Zo goed als nieuw

Devices met een zo goed als nieuw productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht zo goed als nieuw.

Licht gebruikt

Een refurbished device dat licht gebruikt is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

Zichtbaar gebruikt

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

No Touch ID / No Face ID

De functie voor gezichtsherkenning, genaamd No Face ID, of de functie voor de vingerafdrukscanner, genaamd No Touch ID, werkt niet meer op deze iPhone & iPad. Je kunt dit toestel ontgrendelen met een eigen pincode. Hierdoor bieden we dit toestel goedkoper aan. Cosmetisch vallen deze toestellen niet onder onze productgradaties. Ze kunnen er uitzien als een toestel met de gradatie Zo goed als nieuw, Licht gebruikt of Zichtbaar gebruikt, maar zijn technisch altijd 100% in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing

Quality Certified

Bestel bij de nummer 1.

  • Bespaar tot wel 60%
  • Keurmerk Refurbished
  • 2 jaar garantie, óók op de batterij
  • Gratis retourneren
  • Inruilen van iPhones & iPads
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Kijk mee achter de schermen!
Kijk mee achter de schermen!
iPhones: wat betekenen de productgradaties
Gradatie iPhone
Unboxing iPhone
Unboxing iPhone

Ben je op zoek naar een goede, krachtige tablet? Dan is een iPad Pro 12.9 Inch echt iets voor jou. Wanneer je naar de specificaties van de iPad Pro kijkt zie je dat deze enorm krachtig is. De iPad Pro 12.9 Inch beschikt namelijk over een A9X-chip die versterkt wordt door een M9 coprocessor. Deze maken de iPad Pro niet alleen krachtig, maar ook nog eens erg snel. Het 12.9 Inch Retina display is niet alleen groot, maar ook nog eens haarscherp. Het gebruik van de iPad Pro 12.9 Inch 128GB Wit Wifi is erg comfortabel en geschikt voor iedereen.

Meer informatie
EAN 8719481704902
Kleur Zilver / Silver
Geheugen 128gb
Verbinding Wifi
Conditie Zo goed als nieuw
iPad Retina Nee
Touch ID Ja