Manager Servicedesk (M/V)


 

Functieomschrijving


Voor ons serviceteam zijn wij op zoek naar een Manager Servicedesk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de serviceafdeling en rapporteer je direct aan de directie.

De afdeling en je werkzaamheden


Binnen onze afdeling zijn wij verantwoordelijk voor alle klantenvragen en de correcte afhandeling daarvan. Dit kunnen consumenten zijn, maar ook zakelijke klanten of onze resellers. Van de manager vragen we dat waar het nodig is hij/zij bij zal springen. Vragen komen binnen via de chat, mail of telefoon, je bent dus communicatief vaardig, zowel schriftelijk als telefonisch. Daarnaast verwerken wij alle binnenkomende pakketten en zorgen ervoor dat dit administratief goed verwerkt wordt. Het is van belang dat de kennis over Apple producten op de afdeling up-to-date blijft en je bent daar pro-actief mee bezig.

Als Manager vind je het leuk om stakeholder te zijn en om veel te schakelen tussen verschillende afdelingen. Daarnaast streef je ernaar processen te optimaliseren. De komst van ons nieuwe ERP systeem zorgt ervoor dat jij alle ins en outs wilt weten en dat de hele afdeling daarin mee gaat om op die manier zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Ook draag je ideeën aan om het nieuwe systeem zo goed mogelijk ingericht te krijgen. Je dient als escalatiepunt en zal regelmatig met de afdeling Sales schakelen om samen orders tot een goed einde te brengen en langdurige samenwerkingen te bewerkstelligen.

Over Forza Refurbished


Een toonaangevend bedrijf waar refurbished hardware verkocht wordt van hoge kwaliteit, met keurige prijzen. Bij Forza Refurbished kun je terecht voor iPhones, iPads en MacBooks. Deze devices zijn zowel beschikbaar voor consumenten-, de zakelijke- als ook de resellers-markt. Forza Refurbished is onderdeel van Forza Group. Binnen de Forza Group zijn meerderde bedrijven in o.a. sales en marketing actief. De ambitieuze teams werken gezamenlijk vanuit het moderne kantoor aan de Graaf Engelbertlaan in Breda.

Forza Refurbished is een jong bedrijf met gepassioneerde medewerkers en we werken vanuit het moderne kantoor aan de Graaf Engelbertlaan in Breda.

Wij bieden


 • Aantrekkelijk salaris;
 • Je werkt met enthousiaste collega’s in een informele sfeer;
 • Reiskosten vergoeding (indien reisafstand meer dan 10 kilometer);
 • Afwisselende werkzaamheden, verantwoordelijkheden en de vrijheid om je `eigen winkel` te runnen.

 

Jouw profiel


 • HBO werk en denkniveau;
 • Een enthousiaste, communicatief sterke teamplayer;
 • Ervaring in het aansturen van een CS team;
 • Pro-actief en altijd op zoek naar verbeteringen;
 • Beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Franse en/of Duitse taal is een grote pre;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Woonachtig binnen een straal van 20 kilometer rondom Breda;

 

Ben jij de teamplayer waar wij naar opzoek zijn? Mail je CV en motivatie naar jan-willem.vandijk@forza-group.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.