1-10 van 173

1-10 of 173

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Telecombedrijven beweren vaak de ‘beste’ producten aan te bieden, maar hoe kun je als consument nog onderscheid maken tussen de verschillende aanbieders. Om kwaliteit te garanderen, in zowel de particuliere als zakelijke markt, maakt Forza Refurbished gebruik van hoogwaardige controleprocedures en voordelige garantievoorwaarden.

Ben je van plan om je oude iPhone te verkopen? Dat kan aan Forza! Lees alles wat je moet weten op deze pagina..

Een iPhone zonder headphone jack en toch muziek luisteren met je oortjes? In dit blog lees je hoe je dat doet..

De iPad Mini 1 is één van de meest compacte en lichte iPads van Apple. Daarnaast is het device ook nog eens uiterst betaalbaar.

Voor een nieuwe iPhone betaal je al snel meer dan duizend euro. Best veel geld voor een device dat vaak al na twee jaar wordt vervangen.

Twijfel je tussen het kopen van de iPhone X of de iPhone XS? In dit blog lees je het verschil tussen beide toestellen..

Uit groot onderzoek door een grote vergelijkingswebsite komt naar voren dat dé trend op de premium smartphonemarkt absoluut refurbished is. Redenen om voor refurbished te kiezen zijn met name prijsbesparing en de factor duurzaamheid.

Al heb je nog zo’n mooi en duur toestel, vroeg of laat moet je jouw toestel toch echt een keer gaan vervangen. Een snel leeglopende batterij, een barst in het scherm of problemen met bellen.

Geplaatst op Feb 11, 2018

Forza Refurbished voor zakelijk gebruik

Of het nu gaat om een telefoon van de zaak, een werklaptop of een tablet voor onverwachte Skype-calls: de zakelijke gebruiker wil een toestel dat werkt, zonder in te leveren op kwaliteit. In dit artikel leggen we je uit wat wordt verstaan onder refurbished-producten en wat Forza Refurbished voor jouw onderneming kan betekenen.

De iPhone 7 en de nieuwe iPhone 8 zijn één van de meest innovatieve iPhones van Apple. Maar, wat is nou eigenlijk het verschil tussen beide toestellen? In dit blogartikel lees je de belangrijkste verschillen.

1-10 van 173

1-10 of 173

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5