1-10 van 162

1-10 of 162

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Praat je over tablets dan komt Apple ongetwijfeld ter sprake. De iPad, die in 2010 haar intrede maakte, blies de wereld van tablet-devices nieuw leven in.

Per dag zijn er honderden mensen op zoek naar een nieuwe tablet, zonder te weten wat de verschillen zijn tussen bepaalde types of modellen. Er zijn een aantal factoren die bepalen welk device het beste bij iemand past.

Geplaatst op Oct 10, 2018

Beter leven op Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober komen bedrijven en organisaties voor het tiende jaar op rij in actie. Het jubileum van de ‘Dag van de Duurzaamheid’ staat in het teken van, hoe kan het ook anders, een duurzamer leven.

De in het najaar van 2016 geïntroduceerde iPhone 7 lijkt misschien wat verouderd, maar niets is minder waar. De iPhone 7 is op verschillende vlakken een baanbrekend toestel met alles wat een goede smartphone nodig heeft.

Glanzend goud, een nieuwe A12-processor, 256GB aan opslagruimte en een nóg groter scherm. De nieuwe X-serie van iPhone heeft het allemaal en is per direct beschikbaar.

De zomer zit erop en werkend Nederland is weer van start gegaan. Maar wat nou als je trouwe MacBook, die al jaren goed heeft gepresteerd, het (bijna) begeeft? De kans is groot dat je bankrekening het niet toelaat om een gloednieuwe MacBook te kopen.

Heb je voor het eerst een iPhone gekocht of geüpgraded naar een nieuwer model? Met deze iPhone opstartgids installeer je snel en volledig jouw iPhone.

.

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn 2 jaar na lancering nog net zo relevant. Maar welk toestel is de beste keuze? Lees hier de verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

Ga je een iPhone 8 kopen, maar heb je twijfels? Kies je een los toestel of iPhone met abonnement? Dit is waar je op moet letten voor je een iPhone 8 gaat kopen.

.

Wil je een MacBook kopen maar heb je géén idee welke het beste bij jou past? Geen zorgen, wij helpen je verder! Er zijn Lees Meer

1-10 van 162

1-10 of 162

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5