1-10 van 188

1-10 of 188

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geplaatst op Feb 22, 2019

iPhone pas na 4 jaar vervangen

Zoals het er nu uitziet zal in 2019 16% van de iPhone-gebruikers upgraden naar een nieuwer toestel. De verkoop van nieuwe devices stagneert.

Geplaatst op Feb 21, 2019

Verkoop nieuwe smartphones kelderen

De tegenvallende kwartaalcijfers van Apple en Samsung zetten vorige jaar reeds de toon. Vernieuwingen zijn nauwelijks vernieuwend te noemen en creativiteit blijft vaak uit.

Augmented Reality is topic trending. Er worden dan ook steeds meer AR-apps ontwikkeld.

Geplaatst op Feb 15, 2019

Zakelijke markt kiest voor duurzaamheid

Zelfsturende auto’s, pakketpost door drones en oordopje die live een vreemde taal vertalen. De wereld om ons heen wordt steeds slimmer.

Geplaatst op Dec 02, 2019

Wat is Augmented Reality?

De term 'Augmented Reality' komt steeds vaker voorbij. Maar wat is het nu eigenlijk? In dit artikel vind je alle informatie die je moet weten.

Apple-fans wachten met smart op de komst van een nieuw Apple-device. Hoewel Apple er zelf weinig over loslaat, wordt er volgens tech-guru Mark Gurman (Bloomberg) in maart een nieuwe iPad aangekondigd.

Hoewel Apple-fans minder vaak voor de winkels liggen om het nieuwste toestel te bemachtigen, liegen de cijfers er niet om: Apple heeft de meest trouwe achterban. Uit recentelijk onderzoek van Telecompaper is namelijk gebleken dat iPhone gebruikers in Nederland niet snel zullen kiezen voor een ander smartphonemerk.

Bij Forza Refurbished zoeken we altijd naar nieuwe manieren om onze iPhones, MacBooks en iPads nóg beter te maken, zowel van binnen als van buiten. Wij garanderen dat onze producten in topconditie zijn, hetgeen betekent dat er met elk mogelijk probleem rekening gehouden wordt.

Volgens een artikel in The Wall Street Journal zou Apple in 2020 al haar iPhones gaan voorzien van een OLED-display en daarmee de LCD-displays van de hand doen. Dit blijkt uit gesprekken tussen Japan Display en investeerders.

Apple staat bekend om innovatie en vernuftig ontwerp. Jaarlijks brengt de techgigant producten op de markt met technieken die we nooit eerder zagen.

1-10 van 188

1-10 of 188

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5