Maandelijkse Archieven: Maart 2018

  • 10 tips voor het kopen van een refurbished iPhone
    10 tips voor het kopen van een refurbished iPhone
    Maart 19, 2018 — 5 min
    Er zitten veel voordelen aan het kopen van een refurbished iPhone in plaats van een nieuwe iPhone. Het is dan ook niet gek dat de refurbished markt steeds groter wordt en er meer aanbieders komen die refurbished telefoons aanbieden. Maar hier schuilt ook een gevaar, want wie weet verkoopt die ene goedkope aanbieder wel Chinese rommel in plaats van een goede refurbished iPhone. In dit artikel geven we je 10 tips voor het kopen van een refurbished iPhone.
    Verder lezen
  • Nu gratis van Apple: iWork, iMovie en Garageband!
    Nu gratis van Apple: iWork, iMovie en Garageband!
    Maart 19, 2018 — 5 min

    iWork, iMovie en Garageband zijn sinds kort gratis verkrijgbaar in de App Store. Voorheen werden deze apps alleen meegeleverd bij aanschaf van nieuwe Apple devices (voor de versies vanaf 2013).

    Verder lezen
  • voordelen van iphone 6 refurbished
    5 voordelen van een iPhone 6
    Maart 19, 2018 — 5 min

    De iPhone 6 is ontzettend populair en dat is niet voor niets! Wanneer je naar de specificaties van de iPhone 6 kijkt zul je wel begrijpen waarom deze zo populair is. Neem bijvoorbeeld de goede camera en krachtige processor. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over de iPhone 6, zoals wat de 5 voordelen van een iPhone 6 zijn.

    Verder lezen
  • macbook pro 2016 is het de prijs waard
    De nieuwe MacBook Pro 2016: is het product de prijs nog wel waard?
    Maart 19, 2018 — 5 min

    De nieuwe MacBook Pro 2016 beschikt over een aantal vernieuwende functionaliteiten in vergelijking met zijn voorganger. Toch is niet iedereen te spreken over Apple’s nieuwe trots. Het verwijderen van de veelgebruikte USB 3.0-poorten, een tegenvallende accuduur en sinds kort ook toetsenbord problemen, maken het nieuwe model niet bepaald populairder. Een ander bijkomend nadeel is de prijs van dit nieuwe model. Deze is namelijk pas vanaf € 2.000 verkrijgbaar en daarmee alles behalve goedkoop.

    Verder lezen
  • Introductie nieuwe Apple iPad
    Introductie nieuwe Apple iPad
    Maart 19, 2018 — 5 min

    Apple komt onverwachts met een nieuwe iPad! Het populairste formaat iPad met een 9,7-inch Retina-display wordt vernieuwd. De opvolger van de iPad Air 2 heet gewoon ‘iPad’ en heeft een robuuste, dunne aluminium unibody-behuizing van minder dan 500 gram. Het 9,7-inch Retina-display is daarnaast nóg helderder geworden. Zo worden foto’s, video’s en apps nog levendiger weergegeven.

    Verder lezen
  • iPhone 7 Plus Red Edition
    iphone
    Apple introduceert iPhone Red Edition
    Maart 19, 2018 — 5 min

    Uit het niets was daar ineens een rode uitvoering van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Welke Red Edition iPhone kun je nog meer (refurbished) kopen? En waarom heeft Apple deze speciale editiekleur geïntroduceerd?

    Verder lezen
  • Zoek je een iPhone onder de € 200? Je vindt hem bij Forza Refurbished!
    Zoek je een iPhone onder de € 200? Je vindt hem bij Forza Refurbished!
    Maart 19, 2018 — 5 min

    Bij Forza Refurbished zijn we van mening dat het kopen van een iPhone geen honderden euro’s hoeft te kosten. Ons assortiment bestaat onder meer uit verschillende zeer voordelige iPhones, welke al verkrijgbaar zijn voor prijzen minder dan € 200. In dit artikel hebben we een aantal populaire én financieel voordelige iPhones voor je op een rij gezet. Door te kiezen voor een refurbished iPhone kun je flink wat geld besparen.

    Verder lezen
  • ipad 2017 verbetering of nauwelijks vernieuwend
    De ‘nieuwe’ iPad 2017: een verbetering of nauwelijks vernieuwend?
    Maart 19, 2018 — 5 min

    De nieuwe iPad 2017 is sinds 24 maart j.l. te bestellen. De release van de nieuwe iPad 2017 kwam voor veel mensen als een verrassing uit de lucht vallen. Apple presenteerde de nieuwe iPad als de opvolger van de iPad Air 2. De grote vraag luidt dan ook meteen; is het nieuwe model daadwerkelijk beter dan de iPad Air 2? In dit artikel vergelijken we de specificaties van de iPad 2017 met die van de voorgaande modellen: de iPad Air en de iPad Air 2.

    Verder lezen
  • voordelen iphone 5c refurbished
    4 voordelen van een refurbished iPhone 5C
    Maart 19, 2018 — 5 min

    Ben je op zoek naar een andere telefoon en hoef je niet per se het nieuwste en duurste model te hebben? Wellicht past dan de iPhone 5C dan wél bij je! In dit artikel geven we je vier redenen om te kiezen voor een refurbished iPhone 5C.

    Verder lezen
  • aankondigingen apple wwdc 2017
    De belangrijkste aankondigingen van Apple op de WWDC 2017
    Maart 19, 2018 — 5 min

    Jaarlijks vindt het WWDC (Worldwide Developer Conference) plaats. Dit jaar presenteerde Apple in San Jose een aantal zeer interessante nieuwe soft- en hardware ontwikkelingen. In dit artikel lees je meer over de grootste en meest belangrijke ontwikkelingen.

    Verder lezen
  • Pagina
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?