Maandelijkse Archieven: Oktober 2018

  • Alles over iPhone X
    iphone x
    Alles over iPhone X: specs en info
    Oktober 30, 2018 — 5 min

    De iPhone X werd in 2017 geïntroduceerd tijdens het 10-jarig jubileum van Apple. Het innoverende toestel met verbluffende specs heeft de smartphonewereld doen veranderen. Lees hier alles over de iPhone X.

    Verder lezen
  • Dag van de iPod: na 17 jaar nog relevant?
    Oktober 23, 2018 — 5 min

    23 oktober 2001 was het moment dat Steve Jobs, medeoprichter van Apple, geschiedenis schreef met de introductie van de iPod. Deze draagbare speler heeft de manier waarop we naar muziek luisteren compleet veranderd. Een iPod is dan ook het boegbeeld van de mp3-speler geworden. Vandaag blikken we terug op de glorieuze tijd waarin een iPod niet weg te denken was uit ons leven.

    Verder lezen
  • Beter leven op Dag van de Duurzaamheid
    Oktober 10, 2018 — 5 min

    Op 10 oktober komen bedrijven en organisaties voor het tiende jaar op rij in actie. Het jubileum van de ‘Dag van de Duurzaamheid’ staat in het teken van, hoe kan het ook anders, een duurzamer leven. Allemaal leuk en aardig, maar wat betekent duurzaam leven en hoe doe je dat?

    Verder lezen
  • 5 redenen om voor een Retina scherm te kiezen
    5 redenen om voor een Retina scherm te kiezen
    Oktober 08, 2018 — 5 min

    Dat Apple bekend staat om de kwaliteit en het mooie design van zijn producten, is je inmiddels vast wel bekend. Een van de grootste uitblinkers van Apple devices is wel het prachtige Retina-scherm. Ben je van plan om een MacBook of MacBook Pro te kopen maar twijfel je nog over het type scherm? In dit artikel geven we je vijf redenen om voor een Retina-scherm te kiezen.

    Verder lezen
  • iPhone 7 Plus
    verschillen
    De iPhone 6S Plus en de iPhone 7 Plus: wat zijn de verschillen?
    Oktober 08, 2018 — 5 min

    Wanneer er een nieuwe iPhone wordt onthuld is het vrijwel altijd zo dat dit model beter is dan zijn voorganger. Logisch, want dat zou het doel van een nieuwe iPhone ook moeten zijn, toch? Soms zijn de verbeteringen toch minder groot dan verwacht. In dit artikel vergelijken we de iPhone 6S Plus met de 7 Plus.

    Verder lezen
  • mensen graden niet up naar iphone 8 of iphone x
    Onderzoek waarom mensen niet upgraden naar de iPhone 8 of de iPhone X
    Oktober 08, 2018 — 5 min
    De verkoop van de iPhone 8 en de iPhone X verlopen tot redelijk teleurstellend. Analisten Piper Jaffray en Michael Olson van Barron’s onderzochten de belangrijkste oorzaken waarom consumenten (nog) overstappen op de nieuwe iPhone 8 en de iPhone X.
    Verder lezen
  • iPhone 7 als los toestel kopen? Kies een refurbished iPhone 7
    Oktober 08, 2018 — 5 min

    De in het najaar van 2016 geïntroduceerde iPhone 7 lijkt misschien wat verouderd, maar niets is minder waar. De iPhone 7 is op verschillende vlakken een baanbrekend toestel met alles wat een goede smartphone nodig heeft. Toch liggen de kosten voor een nieuwe iPhone 7 nog erg hoog. Zeker wanneer je niet vast wilt zitten aan een abonnement. Een betaalbare telefoon kopen, die zeker nog jaren zal presteren? Kies dan voor een iPhone 7 als los toestel van Forza Refurbished.

    Verder lezen
  • € 1.200 voor de nieuwste iPhone XS? 4 dingen die je beter kunt doen met dit geld!
    Oktober 05, 2018 — 5 min

    Glanzend goud, een nieuwe A12-processor, 256GB aan opslagruimte en een nóg groter scherm. De nieuwe X-serie van iPhone heeft het allemaal en is per direct beschikbaar. En dat voor ‘slechts’ 1.200 euro. Een koopje, nietwaar? Je moet er wat voor over hebben. Echter, voor een fractie van dat bedrag kun je toch echt beter een iPhone 7 aanschaffen.

    Verder lezen
  • Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?