Maandelijkse Archieven: November 2018

  • Refurbished Barometer 2018: de trend is absoluut refurbished
    November 22, 2018 — 5 min

    Uit groot onderzoek door een grote vergelijkingswebsite komt naar voren dat dé trend op de premium smartphonemarkt absoluut refurbished is. Redenen om voor refurbished te kiezen zijn met name prijsbesparing en de factor duurzaamheid. De introductie van een keurmerk zal de populariteit van refurbished verder doen toenemen.

    Verder lezen
  • Prijzen refurbished iPhones voor zakelijk gebruik
    November 22, 2018 — 5 min

    Voor een nieuwe iPhone betaal je al snel meer dan duizend euro. Best veel geld voor een device dat vaak al na twee jaar wordt vervangen. Prijs speelt dan ook een cruciale rol. Zeker voor bedrijven en organisaties die vaak meerdere toestellen gelijktijdig bestellen. In dit artikel lees je waarom refurbished dé uitkomst is voor de zakelijke markt.

    Verder lezen
  • iOS voor beginners: haal alles uit Apple’s besturingssysteem!
    November 07, 2018 — 5 min

    Al heb je nog zo’n mooi en duur toestel, vroeg of laat moet je jouw toestel toch echt een keer gaan vervangen. Een snel leeglopende batterij, een barst in het scherm of problemen met bellen. Het zijn allemaal redenen om over te stappen naar een ander toestel of zelfs naar een ander merk. Ben je nog niet zo bekend met Apple’s besturingssysteem ‘iOS’? Gebruik dan deze iOS startersgids voor beginners. Hierin lees je alles wat je nodig hebt om direct goed aan de slag te kunnen gaan met het iPhone-besturingssysteem iOS.

    Verder lezen
  • Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?