Forza heeft veel fans

Forza heeft veel fans

Onlangs hebben een enquête gehouden onder onze klanten. De antwoorden van de 685 respondenten zijn voor ons erg waardevol. Hieronder delen we een aantal inzichten.

De conclusie uit het onderzoek? We hebben heel veel fans. En hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Fans helpen ons om nog meer mensen in aanraking te laten komen met de voordelen van refurbished. Fans helpen ons om de wereld duurzamer te maken, bij het terugdringen van e-waste en het stimuleren van een circulaire economie. Bedankt!

Wat ons is opgevallen

Uit de resultaten blijkt dat onze doelgroep verspreid is over alle leeftijdsgroepen. Zowel iemand van 17 jaar of jonger als 65+ weet bij Forza een gewenste Apple device te vinden. Over het algemeen weten klanten van 45 jaar of ouder ons vooralsnog het beste te vinden.

Forza aanbevelen

We zijn erg blij om te zien dat veel klanten ons hebben gevonden op advies van familie of vrienden. Dit wil zeggen dat zij een goede ervaring hebben gehad en deze ook graag met naasten delen. Keep spreading the word!

Op de vraag of onze klanten ons zouden aanbevelen bij vrienden en familie zijn dan ook hoge punten gegeven. Het gros van onze klanten gaf ons een 8 of hoger! Mede dankzij de positieve reviews op onze reviewpagina bij Feedback Company, wisten we al dat we iedere dag veel tevreden klanten mogen verwelkomen, maar de hoge NPS-score heeft dit nog meer kracht bijgezet. Een NPS-score van 58 is een zeer hoge score, waaruit we kunnen afleiden dat we veel tevreden klanten en zelfs fans hebben!

Zou je de volgende keer weer bij Forza bestellen?

95% van de respondenten geeft aan dat de volgende bestelling wederom plaatsvindt bij Forza. Daar zijn wij uiteraard zeer dankbaar voor! Degene die hebben aangegeven dat ze een volgende device niet bij ons gaan kopen, willen voornamelijk een ander model dat nog niet bij ons in de digitale schappen ligt.

Waarom heeft u voor Forza Refurbished gekozen?

De meest voorkomende is reden het prijsvoordeel. Op de tweede plaats wordt de kwaliteit van het Forza-product genoemd. En ook de twee jaar garantie is voor veel klanten een reden om voor Forza te kiezen.

Open opmerkingen vertellen een verhaal vaak nog een beetje beter:

“Jullie mogen zeker nog meer reclame maken! Super goede website en service! En 2 jaar garantie is ook echt 2 jaar garantie, was iets mis met mijn telefoon en dit werd kosteloos opgelost!”

“Zeer goede ervaring na 4 keer iets besteld te hebben en de snelle en zeer goede garantie afhandeling bij de laatste bestelling”

“Neen, zeer goede ervaring. al 4 IPhones aangeschaft zonder problemen!”

“Goede heldere website. Eerlijke prijs kwaliteit verhouding. Goede service. Blijf zo doorgaan.”

“Wij hebben al 3 producten bij jullie gekocht, een laptop en 2 smartphones, en nog geen seconde spijt gehad van onze aankopen.”

“Mijn ervaring met Forza is positief. Goede apparaten te koop en duurzaam. Forza mag meer reclame maken zodat meerdere klanten beseffen dat hergebruik duurzamer is. Daarnaast beter refurbish dan weggooien.”

“Ik denk dat we met het gezin al een stuk of 5 iphone's hebben bestelt en we hebben geen klachten, snelle levering en goeie kwaliteit, hopelijk blijven de kleinere modellen bestaan, das gemakkelijk voor in de broekzak.”

“Ben altijd tevreden met jullie geweest! Mijn volgende telefoon wordt weer bij jullie!”