Forza Refurbished: top drie E-Commerce bedrijven!

15 November 2019 - 5 min read time
Forza Refurbished: top drie E-Commerce bedrijven!

Met trots mogen we onszelf presenteren als één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Forza Refurbished is namelijk binnen de CrossBorder Top 30 geëindigd op nummer drie!

Wat is de CrossBorder top 30?

In de CrossBorder top 30 staan de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven die tevens actief zijn in het buitenland. Bedrijven die in 2016 een minimale e-commerce omzet behaalden van € 100.000 én een omzetgroei van minimaal 20% realiseerden over het boekjaar 2017, komen in aanmerking voor een positie in de top 30 van CrossBorder.

Enorm trots op (duurzame) groei

Als bedrijf zijn we natuurlijk meer dan trots op dit prachtige eindresultaat. Echter draait het bij ons niet alleen om omzet, maar voornamelijk om het maken van een verschil in deze wereld. Wij geloven namelijk in een een duurzame wereld.

Teruggeven aan het milieu

Smartphones, tablets en laptops hebben ons leven op allerlei gebieden verrijkt. Dankzij deze devices zijn we voor iedereen bereikbaar, kunnen we altijd en overal mobiel werken en als gevolg daarvan beter onze eigen tijd indelen. We staan eenvoudig met elkaar in contact via onder meer social media en kunnen ons ontspannen door het spelen van spelletjes.

Helaas is er ook een negatieve keerzijde aan de ontwikkeling van nieuwe devices. Jaarlijks worden er wereldwijd bijna twee miljard mobiele devices geproduceerd. Dit vormt milieutechnisch een enorm zware aanslag op onze wereld. Dit komt onder meer door de uitstoot van broeikasgassen, het ontstaan van gevaarlijk afval en de mijnbouw naar schaarse delfstoffen. Deze delfstoffen zijn helaas noodzakelijk voor de productie van deze devices.

Gelukkig leven we in een wereld waarin de circulaire economie steeds vanzelfsprekender wordt. We zien dit al vaak terug binnen de auto-industrie. Het is heel normaal om een occasion te kopen. Het hergebruiken van allerlei huishoudelijke apparaten wordt ook steeds vanzelfsprekender. De vraag naar refurbished Apple devices neemt dan ook alsmaar toe.

Refurbished is dé uitkomst

Refurbished is bij uitstek dé uitkomst voor het milieuprobleem bij de productie van nieuwe devices. Bij Forza Refurbished voorkomen we dat Apple devices onnodig worden weggegooid. Dit doen we door deze devices een tweede leven te geven.

Wij controleren, repareren (indien nodig) én reinigen de Apple devices. Onze iPhones worden zelfs door speciale software gecontroleerd. Hierdoor beschik jij weer over een nagenoeg nieuwe iPhone, tegen een veel scherpere prijs én het milieu wordt er ook nog eens gespaard!

Wat zijn de voordelen van (Forza) refurbished?

  • In vergelijking met de originele nieuwprijs, bespaar je tot wel 60%.
  • Je krijgt drie jaar garantie op je aankoop (sinds 1 juni 2023)!
  • iPhones worden objectief gecontroleerd door speciale robots.
  • Duizenden tevreden klanten gingen je al voor.
  • Grote namen in de telecomwereld (KPN, Tele2, Telfort, Belsimpel, Mobiel.nl etc.) vertrouwen reeds op de kwaliteit van Forza Refurbished.
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?