De populairste iPhone games van augustus

27 Juli 2017 - 5 min read time
De populairste iPhone games van augustus

Wil jij meegaan met de laatste trends? Dan kun je de populairste iPhone games van augustus natuurlijk niet missen! Wij vertellen je in dit artikel welke games het meest zijn gedownload en veel worden gespeeld. Uiteenlopend van games die gebruik maken van virtual reality tot woordenspelletjes, je vindt ze tussen de populairste games van augustus.

Six!

De makers van de apps 1010! en Merged! hebben een nieuwe app ontwikkeld: Six!. Het is een uitdagend en spannend puzzelspel. In het spel vind je een toren van stenen in verschillende vormen. Op deze toren rust een zeshoekig blok. Het doel van het spel is om de zeshoek naar beneden te krijgen door de stenen onder de zeshoek te verwijderen. Hiermee verdien je punten. Het is echter niet zo makkelijk als dat het klinkt. De zeshoek kan namelijk rollen en de toren kan kantelen. Wanneer je een blok weghaalt waardoor de toren begint te kantelen of de de zeshoek uit beeld rolt, is het spel voorbij en moet je opnieuw beginnen.

Flip Diving

Flip Diving is een redelijk nieuwe app, maar nu al razend populair. Binnen de app kun je de mooiste salto’s maken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende duikers waarmee je de perfecte salto moet maken. Het is belangrijk dat je goed in het water terecht komt en geen stenen raakt! Na verloop van tijd kun je nieuwe trucs en salto’s vrijspelen. Het leuke aan deze app is dat je deze ook offline kunt spelen.

Pokémon GO

Gotta catch ‘em all! Eigenlijk is het spelen van deze app heel simpel. Het doel is het verzamelen van alle 150 Pokémon en de beste trainer worden. Kies een naam, maak een karakter aan en begin met spelen! Wanneer er een Pokémon in beeld verschijnt moet hier op tikken om deze te kunnen vangen. Er verschijnt een scherm met de Pokémon en de rode Pokéball. Om de Pokémon te vangen sleep je de bal in zijn richting. Wanneer de bal het dier raakt opent de Pokéball en gaat de Pokémon er in. Je hebt nu je eerste Pokémon gevangen!

Words in a Pic 2

Ben jij een echte taal-genie? Dan is de app Words in a Pic 2 echt iets voor jou! Aan elk plaatje zijn drie woorden verbonden. Kun jij de juiste oplossing vinden? Sleep met je vingers de juiste letters naar de lege vakjes. Hoe verder je in het spel komt, hoe lastiger het wordt. Dit maakt de app alleen maar uitdagender en verslavender.

Fit The Fat 2

De app Fit The Fat 2 draait om een man met overgewicht. Hij houdt van eten, maar niet zo van sporten. Het doel van het spel is om de man weer fit te krijgen. Word actief! Laat hem sporten, gezond eten en voldoende slapen. Het leuke aan deze app is dat je deze kunt koppelen aan HealthKit. Wanneer jij gaat sporten, zorgt dit er ook voor dat de man in de game gewicht verliest. Dit stimuleert de gebruiker dus weer om te gaan bewegen!

50 50 - The Addictive Slicing Game

Eigenlijk is het doel van de app 50 50 - The Addictive Slicing Game heel simpel. Verdeel verschillende objecten in twee gelijke delen. En met gelijk bedoelen we ook écht gelijk. De app heet niet voor niks 50 50. Waar je in het begin vaak nog makkelijke objecten moet splitten, wordt dit steeds moeilijker. Denk jij dat je landen, eten en inktvlekken precies in tweeën kunt splitten? Dan is 50 50 echt een app voor jou!

Angry Birds 2

Angry Birds 2 is out! Waarschijnlijk ken je de eerste versie van Angry Birds al, maar de makers van deze app hebben nu ook een tweede app uitgebracht. Een van de dingen die zijn veranderd is dat je nu ook kunt kiezen welke vogel je wilt gebruiken. Je zult nu misschien denken dat dit het spel makkelijker maakt, maar niets is minder waar. Je moet goed nadenken om de juiste keuze te maken! Ga jij de uitdaging aan?

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?